Shape 5

Joomla Templates => Sportopolis - Club => : steviegoog July 17, 2009, 09:04:59 AM



: Please Help Site Just Went :-(
: steviegoog July 17, 2009, 09:04:59 AM
No idea whats happened i synced the user accounts between the SMF forum and joomla and now the website is broken?  It seems to be the mod_s5_news_display, when i disable this its fine when i enable it the breadcrumb goes all over the place, ive changed nothing to this and now it wont display?

http://www.ultimate-netbook.co.uk/info/

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; WOW64; Trident/4.0; GTB6; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; InfoPath.2; .NET CLR 1.1.4322; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618)
Timestamp: Fri, 17 Jul 2009 15:04:29 UTC


Message: Object required
Line: 477
Char: 2
Code: 0
URI: http://www.ultimate-netbook.co.uk/info/



: Re: Please Help Site Just Went :-(
: steviegoog July 19, 2009, 04:50:08 AM
No reply? 


: Re: Please Help Site Just Went :-(
: mikek July 20, 2009, 09:49:31 AM
Hello, I need to be able to see the module published so I can see the code. If you can publish I can look into this for you.

Syncing your smf database with joomla will not cause an issue with modules.


: Re: Please Help Site Just Went :-(
: steviegoog July 20, 2009, 01:13:10 PM
Yeah sorry i changed it to be a image rotator for now as the site is live is there anyway you can pm when you are online and i will enable it there and then?


: Re: Please Help Site Just Went :-(
: mikek July 20, 2009, 02:27:29 PM
Hello, if you can pm super admin access I can publish it temporarily and unpublish it when I'm done.