Forum Support

 
Advanced Search


Pages: [1] 2 3 ... 10
 1 
 on: August 06, 2018, 12:09:45 PM 
Started by anujitbhu - Last post by anujitbhu
Hi Login Modal is not working on the inner pages of the portal .

Few links are as follows :

https://www.myphoneme.com/nhp_portal/replicaSite/en/menu-en/ayush-en/ayurveda

http://nhp.org.in/en/help

When we click on it then it disables all .

If you can help us out with the recified code.

Rg


 2 
 on: August 02, 2018, 05:25:05 PM 
Started by jvigil48 - Last post by jvigil48
I have tried many configurations in attempt to get Captcha working on the registration box.  I have configured Captcha on other sites/templates with no issue.  However, this is my first attempt at getting it installed on the Business Line template.  The Captcha image does not show but rather has an image x as if the image file is not found.  I have attached an image of what I am getting.

I don't have any issues with captcha on any other templates on the same server.

Any suggestions? 

 3 
 on: August 01, 2018, 10:04:23 PM 
Started by pemi - Last post by pemi
Hi,

How do you indicate which words appear under s5_h3_first class when using largetitle module suffix?

I installed the site shaper for Light_Church, however, when as I started making changes to existing modules, only the first word appears under class s5_h3_first, unlike that of the Light_Church demo.

See attached jpgs.

In certain situation, I was able to make two words to appear under s5_h3_first, but it's not consistent.

My website:
http://mediagenesis.info/skyline2/


 4 
 on: August 01, 2018, 01:43:14 PM 
Started by dtierney19 - Last post by jonahh
Hello,

This is set in the index.php file and can be changed by looking for:

Code:
<span class="s5_menutext">Menu</span>

 5 
 on: August 01, 2018, 01:37:04 PM 
Started by hptschupp - Last post by jonahh
Sure some login info would be great. FTP and Joomla and we can dig into it some. Thanks

 6 
 on: August 01, 2018, 06:54:09 AM 
Started by SofLife - Last post by mikek
Hello,

It looks like our Instagram module is actually causing the issue. Please go the following file:

http://www.tulsdairies.com/modules/mod_s5_instagram_feed/css/default.css

And remove this at line 189:

* {
    box-sizing: border-box;
}

 7 
 on: August 01, 2018, 06:50:26 AM 
Started by jchenline - Last post by mikek
Hello,

You can try adding the following to custom.css:

.item-page table ul {
margin-left:30px !important;
}

 8 
 on: August 01, 2018, 05:04:42 AM 
Started by jmolano - Last post by jmolano
Ok thanks

 9 
 on: August 01, 2018, 01:48:53 AM 
Started by helenruyba - Last post by helenruyba
Hello Everyone,

I'm facing problems with images uploading. My website host says this about this problem :

The issue was coming from the ?Serve images from our global CDN? option of Jetpack which I have now disabled. Their servers were not returning the images properly and you may need to contact them if you would like to use this feature so you can receive more information on the matter. After disabling the option in question, the images are now displayed properly on your website.

If you have any solution. Then plz. let me know as soon as possible.

Thanks in Advance

 10 
 on: July 31, 2018, 08:09:46 PM 
Started by SofLife - Last post by SofLife
The rollover function on the images in Top Slides and middle display are not working the way intended. They no longer take up the full image. http://www.tulsdairies.com/

Pages: [1] 2 3 ... 10

Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.009 seconds with 18 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.