Forum Support

Shape 5
September 23, 2021, 03:30:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Logo Area  (Read 619 times)
jjsmulo
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 103



« on: March 02, 2010, 02:21:03 PM »

Hello,

Can you tell me how to raise the logo area so it is flush with the menu? I can't figure out how to do this without raising the whole menu area. I want the top of the yellow area attached to touch the menu.

Thanks.
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: March 02, 2010, 03:09:14 PM »

Please post a url.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jjsmulo
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 103



« Reply #2 on: March 02, 2010, 03:21:11 PM »

http://spotlight.purplecowwebsites.com/

thanks
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #3 on: March 03, 2010, 09:20:30 AM »

Hello, you can increase the actual logo area by adding the following to the bottom of your template.css file:

#s5_logo_search_wrap, #s5_logo {
height:130px;
}

But you will alos need to modify the following image as it makes up the header background:

templates/basics/images/s5_header_bg.png
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jjsmulo
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 103



« Reply #4 on: March 03, 2010, 01:19:21 PM »

I tried that, and then changed it back because it didn't work. For some reason the logo itself was not going up. Instead what was below it was going down. Any ideas?

Thanks.
Logged
Matt-K
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 15



« Reply #5 on: March 03, 2010, 10:20:36 PM »

Did you make the logo bigger than it was originally?
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #6 on: March 04, 2010, 09:07:43 AM »

Hello, the css I added would increase the height of the area surrounding the logo, what specifically are you trying to change?
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jjsmulo
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 103



« Reply #7 on: March 04, 2010, 11:35:52 AM »

i want to move the top of the yellow part of the logo in the attachment of the original post in this thread flush with the black area above it, where the menu is.
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #8 on: March 04, 2010, 01:22:52 PM »

Hello, I'm sorry but that's not possible, that gap above the logo is necessary for the menu because of the arrows under the hover over and active links.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jjsmulo
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 103



« Reply #9 on: March 04, 2010, 01:37:18 PM »

How about if the arrow overlapped the yellow area?
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #10 on: March 05, 2010, 08:51:14 AM »

Hello, sorry that's not possible to do.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.