Forum Support

Shape 5
May 16, 2021, 03:14:03 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problems creating a new Public-front user  (Read 188 times)
carterango
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 14



« on: March 07, 2010, 06:02:16 PM »

I?m trying to create a public front user but it?s not working properly.

I?ve been able to create the USER with its username and password. But when I set the Web site OFFLINE in the Global Configuration to test this option and I try to enter the website as that new user I had created, it WILL NOT work, it does not launch me into the web but asks me again for the username and password... However, it never gives me a message that the username or password have failed.

Then, when I go back to the BACK front, I can see that the new user is LOGGED IN ?!?!?! It?s kind of weird...

All this weird things happend when I create a User under the Public Front-end group. Nevertheless, if I do create a user on the Public backend I have no problems at all with anything...

Anyone has any idea what is happening???

Thanks a lot for ur help!!
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.