Forum Support

Shape 5
October 20, 2021, 11:52:28 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Change Color Top Menu  (Read 343 times)
samuelrdv
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 17



« on: May 26, 2010, 11:31:22 AM »



  Hi,

  how can i change color background os top menu and the register area?

  tks


   Samuel
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: May 26, 2010, 11:38:37 AM »

Hello, the are both controlled by the following image, s5_login_bg.png. You would need to modify that image.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
samuelrdv
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 17



« Reply #2 on: May 26, 2010, 01:23:17 PM »



Hey Mikek,

 Its done! tks.. but when I select any menu option in the area they continue to appear brown. the same with s5fader. How can I change it?
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #3 on: May 26, 2010, 08:01:35 PM »

Hello, please post a url of where this is occurring.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
samuelrdv
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 17



« Reply #4 on: May 27, 2010, 09:26:00 AM »



Hello Mikek,

  i still work in the localhost, so i cant show you this way. t the brown color appears only if  i do mouse over  TOP MENU and REGISTER areas .

   tks


   Samuel
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #5 on: May 27, 2010, 12:46:40 PM »

Hello, it is controlled by two images:

s5_menu_hover.png
s5_menu_active_hover.png
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
samuelrdv
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 17



« Reply #6 on: June 02, 2010, 11:44:01 AM »



Tks Mikek,,,,


 
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.