Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline andergeo
Free Member
Posts: 8
Posted on: June 15, 2010, 05:25:21 PM

Hi,

I installed this component on a site using the forever ace template, and it works really well, except the slides count backward. It starts on #1, as configured, but then jumps to #3, then #2, then #1, and so on. I've looked at the settings, and they all match those in an Aurora Dawn siteshaper site I created to explore that template.

Any ideas what the culprit might be? I haven't had a chance to dig into the php code yet.

Thanks in advance!
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: June 15, 2010, 05:32:35 PM

Hello,

Please post a url of where this is occurring.
Logged

Offline andergeo
Free Member
Posts: 8
Posted on: June 16, 2010, 10:03:33 AM

Please post a url of where this is occurring.

Sent it to you in a PM. Thx!
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: June 17, 2010, 09:15:30 AM

Hello,

I replied to your message yesterday, please check your private messages.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.017 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.