Forum Support

Shape 5
January 20, 2022, 11:06:15 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Google Chrome - template loads then disappears  (Read 761 times)
bbcorner
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 12



« on: November 01, 2010, 12:16:55 AM »

Hi,

I have loaded the Site Shaper for City Portal and found that seems to be working ok in IE.

I then loaded the site with Google Chrome. The site loads then disappears. I have tracked down the cause, and it seems to be related to the database the site shaper uses. Because, if you install the template on it's own on an existing joomla site it loads ok.

Please help as even the city portal demo on shape5.com does the same in google chrome

I have tried it on multiple computers and all of them doe the same in chrome

Wayne
Logged
jleckenby
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 284



WWW
« Reply #1 on: November 01, 2010, 07:31:36 AM »

I will try and work this out for you now. Does it happen on every page or a select few?

Thanks
Logged

James
------------
Shape 5 Team

Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free.  http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
bbcorner
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 12



« Reply #2 on: November 03, 2010, 05:35:35 AM »

Hi, thanx for the response.

Seems to be related to the S5 Tab Show Copy module. If I disable it the site loads fine.

Please advise...

Wayne

Logged
jleckenby
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 284



WWW
« Reply #3 on: November 08, 2010, 09:15:39 AM »

I will flag this up and hopefully get it sorted for you Smiley
Logged

James
------------
Shape 5 Team

Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free.  http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
jleckenby
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 284



WWW
« Reply #4 on: November 08, 2010, 11:31:52 AM »

Hi,

I have word back from the team, and the module can't be used more than once on the same page it will cause javascript errors. You can use copies of the modules but not on the same page.

Hope that clears things up Smiley
Logged

James
------------
Shape 5 Team

Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free.  http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
bbcorner
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 12



« Reply #5 on: November 18, 2010, 05:08:49 AM »

I installed the City Portal with the site shaper as is.

Obviously the problem is with the template, because your demo template does exactly the same.

Please advise on how you fixed yours once it works.

Wayne
Logged
jleckenby
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 284



WWW
« Reply #6 on: November 18, 2010, 05:58:11 AM »

Could you provide a live link? I think we may have got lost in this Wink

James
Logged

James
------------
Shape 5 Team

Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free.  http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
shuvojit
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 2



« Reply #7 on: November 18, 2010, 06:16:49 PM »

http://dhakalist.com/
 Same thing happening to me also. What will be the solution? URL attached
Logged
shuvojit
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 2



« Reply #8 on: November 18, 2010, 06:22:37 PM »

changed the module s5tabshowcopy  the java script library , its working now
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.