Forum Support

Shape 5
October 27, 2020, 05:15:04 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Need help...Fusion club  (Read 136 times)
riadovic
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« on: November 07, 2010, 08:56:55 PM »

Hi,
My english  is bad because i speak french. Wink

I can't using panal control, every time i have thise message :

Fatal error: Call to undefined function: mvc_setup_array() in /homepages/44/d293981143/htdocs/maknine/includes/acp/acp_s5_controls.php on line 57

My site is : http://www.riad.geomatic-dz.com

I don't know wat i can do!!!! any idee please!!!!!
Logged
Dave M
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 296



WWW
« Reply #1 on: November 08, 2010, 04:23:26 AM »

Hello sorry to hear about your problem with our framework could i kindly ask do you have

MOD Version Check installed

If not could you please install it as this plugin allows you to check for updates from within the panel.
The mod is located here
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=691155

An alternative is to disable the update system the following file does just that.

Update check disabled
acp_s5_controls.zip


Please feel free to ask for help in the future

Thanks
Dave

Logged

Dave M (Drupal Club Developer)

Microsoft says to imagine a world without walls. I say without walls, who needs Windows!
------------
Shape 5 Team

Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free.  http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
riadovic
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« Reply #2 on: November 08, 2010, 07:05:32 AM »

I have unzip and upload acp_s5_controls.php in racine of my site, but panal control does t works!!!!!!!
Let me know where i put thise file on racine (like (includes) or any where
i think that i w ll remove all and reinstall phpbb3!!!!!!1


Fatal error: Call to undefined function: mvc_setup_array() in /homepages/44/d293981143/htdocs/maknine/includes/acp/acp_s5_controls.php on line 57
Logged
Dave M
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 296



WWW
« Reply #3 on: November 09, 2010, 10:54:16 AM »

Sorry you cold not get it working please upload the file mentioned

Code:
/homepages/44/d293981143/htdocs/maknine/includes/acp/
Please feel free to ask for help again

Thanks
Dave
Logged

Dave M (Drupal Club Developer)

Microsoft says to imagine a world without walls. I say without walls, who needs Windows!
------------
Shape 5 Team

Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free.  http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
riadovic
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« Reply #4 on: November 09, 2010, 11:27:00 PM »

Thanks, it works.
But is not evident to know.
 Grin
Logged
Dave M
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 296



WWW
« Reply #5 on: November 10, 2010, 06:25:32 AM »

Thank you im glad  Grin you got it working please enjoy our software

If you have any other problems please feel free to post again

Thanks
Dave
Logged

Dave M (Drupal Club Developer)

Microsoft says to imagine a world without walls. I say without walls, who needs Windows!
------------
Shape 5 Team

Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free.  http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
riadovic
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« Reply #6 on: November 12, 2010, 06:33:19 AM »

Please i need to change a title of my template, like FUSION  in up on forum. AND i need to make another language like frensh.
Thankshttp://
« Last Edit: November 12, 2010, 06:50:28 AM by riadovic » Logged
Dave M
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 296



WWW
« Reply #7 on: November 13, 2010, 04:48:20 PM »

Please i need to change a title of my template, like FUSION
Do you mean the logo or header image if so that is located in
Code:
webroot/styles/S5_Fusion/theme/images/images/Shape5_fusion_logo.png

AND i need to make another language like frensh.

For languages the language file is here
Code:
language/en/mods/acp_s5_controls.php

Code:
<?php

/**
* DO NOT CHANGE
*/
if (empty($lang) || !is_array($lang))
{
$lang = array();
}

$lang array_merge($lang, array(

'GLOBAL_LEGEND1' => 'Global Configuration',
'S5_MENU_C' => 'S5 Specific',
'S5_QUICK_REPLY' => 'New Quick Reply',
'S5_LYTEBOX' => 'Enable the lytebox',
'S5_TOOLTIPS' => 'Enable the tooltip',
'S5_EFFECTS' => 'Effect Script',
'S5_MENU' => 'Menu Type',
'S5_MENU_TITLE' => 'Menu Specifiic',
'TITLE' => 'S5 Controls',
'TITLE_DISC' => 'Welcome to the Shape5 Controls.',
'STYLE_SHEET_LINK' => 'Disable stylesheet (CSS) Link',
'STYLE_SHEET_LINK_EXPLAIN' => 'Disables the stylesheet(CSS) link useful when making changes to the current style',
'SHOW_HOME_LINK' => 'Show the home button',
'SHOW_HOME_LINK_EXPLAIN' => 'For use if phpBB is not your main site',
'HOME_LINK' => 'Link to main site (default ../)',
'HOME_TEXT' => 'Link Title',
'HOME_TEXT_EXPLAIN' => 'Please enter a Title for the link for example (Home)',
'INTERGRATION_MODE' => 'Enable integration method (Not recomended)',
'ENABLE_RTL' => 'Enable Right to Left',
'CURRENT_VERSION' => 'Current Version',
'DOWNLOAD_LATEST' => 'Download Latest Version',
'LATEST_VERSION' => 'Latest Version',
'NO_ACCESS_MODS_DIRECTORY' => 'Unable to open adm/mods, check to make sure that directory exists and you have read permission on that directory',
'NO_INFO' => 'Version server could not be contacted',
'NOT_UP_TO_DATE' => '%s is not up to date',
'RELEASE_ANNOUNCEMENT' => 'Annoucement Topic',
'UP_TO_DATE' => '%s is up to date',
'ANNOUNCEMENT_TOPIC' => 'Announcement Topic',
//Blocks
'SF_HTML_BLOCK_ONE_CONFIG' => 'Block 1',
'SF_HTML_BLOCK_TWO_CONFIG' => 'Block 2',
'SF_HTML_BLOCK_THREE_CONFIG' => 'Block 3',
'SF_HTML_BLOCK_FOUR_CONFIG' => 'Block 4',
'SF_HTML_BLOCK_FIVE_CONFIG' => 'Block 5',
'SF_HTML_BLOCK_SIX_CONFIG' => 'Block 6',
'SF_HTML_BLOCK_SEVEN_CONFIG' => 'Block 7',
'SF_HTML_BLOCK_EIGHT_CONFIG' => 'Block 8',
'SF_HTML_BLOCK_ONE' => 'Enable BBCode Block 1',
'SF_HTML_BLOCK_TWO' => 'Enable BBCode Block 2',
'SF_HTML_BLOCK_THREE' => 'Enable BBCode Block 3',
'SF_HTML_BLOCK_FOUR' => 'Enable BBCode Block 4',
'SF_HTML_BLOCK_FIVE' => 'Enable BBCode Block 5',
'SF_HTML_BLOCK_SIX' => 'Enable BBCode Block 6',
'SF_HTML_BLOCK_SEVEN' => 'Enable BBCode Block 7',
'SF_HTML_BLOCK_EIGHT' => 'Enable BBCode Block 8',
'SF_HTML_BLOCK_ONE_EXPLAIN' => 'This option is Global & you will need to configure its Position & Style in the Style you would like to use.',
'SF_HTML_BLOCK_TWO_EXPLAIN' => 'This option is Global & you will need to configure its Position & Style in the Style you would like to use.',
'SF_HTML_BLOCK_THREE_EXPLAIN' => 'This option is Global & you will need to configure its Position & Style in the Style you would like to use.',
'SF_HTML_BLOCK_FOUR_EXPLAIN' => 'This option is Global & you will need to configure its Position & Style in the Style you would like to use.',
'SF_HTML_BLOCK_FIVE_EXPLAIN' => 'This option is Global & you will need to configure its Position & Style in the Style you would like to use.',
'SF_HTML_BLOCK_SIX_EXPLAIN' => 'This option is Global & you will need to configure its Position & Style in the Style you would like to use.',
'SF_HTML_BLOCK_SEVEN_EXPLAIN' => 'This option is Global & you will need to configure its Position & Style in the Style you would like to use.',
'SF_HTML_BLOCK_EIGHT_EXPLAIN' => 'This option is Global & you will need to configure its Position & Style in the Style you would like to use.',
'SF_HTML_BLOCK_ONE_CODE' => 'Enter the content for the block',
'SF_HTML_BLOCK_TWO_CODE' => 'Enter the content for the block',
'SF_HTML_BLOCK_THREE_CODE' => 'Enter the content for the block',
'SF_HTML_BLOCK_FOUR_CODE' => 'Enter the content for the block',
'SF_HTML_BLOCK_FIVE_CODE' => 'Enter the content for the block',
'SF_HTML_BLOCK_SIX_CODE' => 'Enter the content for the block',
'SF_HTML_BLOCK_SEVEN_CODE' => 'Enter the content for the block',
'SF_HTML_BLOCK_EIGHT_CODE' => 'Enter the content for the block',
'SF_HTML_BLOCK_ONE_BBCODE' => 'Enable BBCode for this block',
'SF_HTML_BLOCK_TWO_BBCODE' => 'Enable BBCode for this block',
'SF_HTML_BLOCK_THREE_BBCODE' => 'Enable BBCode for this block',
'SF_HTML_BLOCK_FOUR_BBCODE' => 'Enable BBCode for this block',
'SF_HTML_BLOCK_FIVE_BBCODE' => 'Enable BBCode for this block',
'SF_HTML_BLOCK_SIX_BBCODE' => 'Enable BBCode for this block',
'SF_HTML_BLOCK_SEVEN_BBCODE' => 'Enable BBCode for this block',
'SF_HTML_BLOCK_EIGHT_BBCODE' => 'Enable BBCode for this block',
'SF_HTML_BLOCK_ONE_BBCODE_EXPLAIN' => 'This feature if enabled, enables you to use BBCode (Including Custom BBCode). For example [img][/img] or [url=http://url]URL text[/url]',
'SF_HTML_BLOCK_TWO_BBCODE_EXPLAIN' => 'This feature if enabled, enables you to use BBCode (Including Custom BBCode). For example [img][/img] or [url=http://url]URL text[/url]',
'SF_HTML_BLOCK_THREE_BBCODE_EXPLAIN' => 'This feature if enabled, enables you to use BBCode (Including Custom BBCode). For example [img][/img] or [url=http://url]URL text[/url]',
'SF_HTML_BLOCK_FOUR_BBCODE_EXPLAIN' => 'This feature if enabled, enables you to use BBCode (Including Custom BBCode). For example [img][/img] or [url=http://url]URL text[/url]',
'SF_HTML_BLOCK_FIVE_BBCODE_EXPLAIN' => 'This feature if enabled, enables you to use BBCode (Including Custom BBCode). For example [img][/img] or [url=http://url]URL text[/url]',
'SF_HTML_BLOCK_SIX_BBCODE_EXPLAIN' => 'This feature if enabled, enables you to use BBCode (Including Custom BBCode). For example [img][/img] or [url=http://url]URL text[/url]',
'SF_HTML_BLOCK_SEVEN_BBCODE_EXPLAIN' => 'This feature if enabled, enables you to use BBCode (Including Custom BBCode). For example [img][/img] or [url=http://url]URL text[/url]',
'SF_HTML_BLOCK_EIGHT_BBCODE_EXPLAIN' => 'This feature if enabled, enables you to use BBCode (Including Custom BBCode). For example [img][/img] or [url=http://url]URL text[/url]',
'SF_HTML_BLOCK_ONE_TITLE_TEXT' => 'Please enter a title for the block',
'SF_HTML_BLOCK_TWO_TITLE_TEXT' => 'Please enter a title for the block',
'SF_HTML_BLOCK_THREE_TITLE_TEXT' => 'Please enter a title for the block',
'SF_HTML_BLOCK_FOUR_TITLE_TEXT' => 'Please enter a title for the block',
'SF_HTML_BLOCK_FIVE_TITLE_TEXT' => 'Please enter a title for the block',
'SF_HTML_BLOCK_SIX_TITLE_TEXT' => 'Please enter a title for the block',
'SF_HTML_BLOCK_SEVEN_TITLE_TEXT' => 'Please enter a title for the block',
'SF_HTML_BLOCK_EIGHT_TITLE_TEXT' => 'Please enter a title for the block',
'S5_MODULES_WIDTH' => 'Select a width for the module',
'S5_MODULES_WIDTH_EXPLAIN' => 'Does not apply to left or right',
'S5_LEGEND3' => 'Login',
'S5_LEGEND4' => 'Menus',
'S5_LEGEND5' => 'Stats',
'S5_LEGEND6' => 'Middle',
'S5_LEGEND7' => 'Mod 1',
'S5_LEGEND8' => 'Mod 2',
'FUSION_LEGEND1' => 'Fusion',
'S5_BOX_USER_MENU' => 'User menu',
));

?>

If in the web file link for english we have /language/EN/mods for your language create the file acp_s5_controls.php and insert the above code then make changes to it your forum should take that language file instead of the english one.

Thanks
Dave
Logged

Dave M (Drupal Club Developer)

Microsoft says to imagine a world without walls. I say without walls, who needs Windows!
------------
Shape 5 Team

Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free.  http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
riadovic
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 7



« Reply #8 on: November 15, 2010, 05:59:40 PM »

Thanks for header image, it s ok for me.

But  language, i dont understand where i make change? I Know that i change acp_s5_controls.php

exemple :
'GLOBAL_LEGEND1' => c
'S5_MENU_C' => 'S5 Specific',
'S5_QUICK_REPLY' => 'New Quick Reply',

Where i make change in : 'GLOBAL_LEGEND1 or in 'GLOBAL_LEGEND1 !!!!!!!!!!!11111 Huh Roll Eyes
Logged
Dave M
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 296



WWW
« Reply #9 on: November 21, 2010, 06:52:55 AM »

OK this is where i need some more info what are you trying to turn in to French
S5 Controls or the Style itself if its the style then im affraid the launguage is in a different place.

Depending on what your changing they are in different places .

So first i would like to know the answer to the above question then i will be able to help you.

Thanks
Dave
Logged

Dave M (Drupal Club Developer)

Microsoft says to imagine a world without walls. I say without walls, who needs Windows!
------------
Shape 5 Team

Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free.  http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.