Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline jms307
Free Member
Posts: 31
Posted on: November 24, 2010, 03:42:20 PM

Hi,

Not all of my menu items are appearing in the S5-NoMooMenu (products), yet they appear in the side menu. Is this a setting?

www.burchfieldautomation.com

Thanks!

Jessica
Logged

Offline jleckenby
Free Member
Posts: 284 WWW
Posted on: November 26, 2010, 06:39:55 AM

Hi are you referring to the top menu vs the side menu with your products etc? This is because the side menu has multiple menus under each other Smiley
Logged

Offline jms307
Free Member
Posts: 31
Posted on: November 26, 2010, 10:59:12 AM

Yes, I am. The top product menu drop down should reflect the same side menu items. It shows most of them except the CLU-777 and the CLU-555.
Logged

Offline jleckenby
Free Member
Posts: 284 WWW
Posted on: November 29, 2010, 07:43:16 AM

Very strange, is there anything different about those two items to the rest?
Logged

Offline jms307
Free Member
Posts: 31
Posted on: November 29, 2010, 12:33:56 PM

Not that I can tell. They are both menu items that go to articles, like the rest of the products.
Logged

Offline jleckenby
Free Member
Posts: 284 WWW
Posted on: November 30, 2010, 04:51:56 PM

Can you PM me access details? I'll login and try to fix it for you Smiley
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.021 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.