Forum Support

Shape 5
December 08, 2021, 01:21:03 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Invalid argument supplied for foreach .../mod_s5_vm_quick_category.php on line  (Read 869 times)
nerdz
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 78



« on: December 25, 2010, 11:54:45 PM »

Im on my second strike on finding a template since the first one was giving me so much trouble. It must be my luck because after running Site Shaper on on Aluma Photography  template, Im again presented with error messages. On module S5 VM Quick Category tab from the main screen is giving me this error:

Code:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in
/html/mydomain.com/modules/mod_s5_vm_quick_category/mod_s5_vm_quick_category.php
on line 201

I looked at this file and saw this on line 201

Code:
foreach($rows as $row){

Secondly another error is also displayed when I click on " Photo - Photo for Sale" from the home page

Code:
Error: Module Not Registered."shop" is not a valid VirtueMart core module.

Please help
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: December 27, 2010, 08:49:19 AM »

Hello,

Can you please post a url to where this occurs? I will need to see the live code.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
nerdz
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 78



« Reply #2 on: December 27, 2010, 10:20:54 AM »

Thanks Mike but I have already moved on to another template, this was just not working form me.
Logged
pctechie
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 4



« Reply #3 on: February 18, 2011, 03:18:47 PM »

hi, I'm getting the "Invalid argument supplied for each.." I don't get this error when I do a manual install using fantistico.. I only get this when I use the site shaper. Any thoughts? Thanks!
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #4 on: February 18, 2011, 03:22:54 PM »

Hello,

This usually occurs if you are using a different table prefix other than jos_ for your Joomla installation. If this is the case edit the following file:

modules/mod_s5_vm_quick_category/mod_s5_vm_quick_category.php

And do a find replace for:

jos_

and replace it with your own table prefix.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
pctechie
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 4



« Reply #5 on: February 18, 2011, 03:33:23 PM »

Hi, I replaced all the jos_ and it didn't work..  anything else I can try?  Just go to http://www.jitty.com and mouse over "Customer Photos".  TIA
« Last Edit: February 18, 2011, 03:41:28 PM by pctechie » Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #6 on: February 21, 2011, 08:32:33 AM »

Hello,

I looked at your site but I do not see that error anywhere.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.