Forum Support

Shape 5
March 06, 2021, 08:06:46 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Fresh Install Error.  (Read 90 times)
jsorrentin
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 9



« on: May 08, 2011, 09:38:41 PM »

Fatal error: Call to undefined function display_s5_menu() in /home/gsguild/public_html/forum/styles/S5_GameCrusade/vertex/vertexFramework.php on line 1242

Need help.
Logged
Dave M
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 296



WWW
« Reply #1 on: May 09, 2011, 03:21:05 AM »

Fatal error: Call to undefined function display_s5_menu() in /home/gsguild/public_html/forum/styles/S5_GameCrusade/vertex/vertexFramework.php on line 1242

Need help.

Sorry your having this problem

Did you know that the standard phpBB3 manual states that after you install phpBB3 you should delete your install directory why dont you try doing that first then repost if you have any errors after that as i just installed the siteshaper and i got the same error so like normal i renamed the install directory to installold and what do you know it works Smiley

Thanks
Dave

Logged

Dave M (Drupal Club Developer)

Microsoft says to imagine a world without walls. I say without walls, who needs Windows!
------------
Shape 5 Team

Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free.  http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
jsorrentin
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 9



« Reply #2 on: May 09, 2011, 11:36:48 AM »

Yep, that did it.

I knew about the install dir being deleted or renamed.  Just didn't think that error would be caused by it.  pbpBB just throws an alert if you don't delete it normally.

Thank You.
Logged
Dave M
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 296



WWW
« Reply #3 on: May 09, 2011, 12:06:51 PM »

Yep, that did it.

I knew about the install dir being deleted or renamed.  Just didn't think that error would be caused by it.  pbpBB just throws an alert if you don't delete it normally.

Thank You.

Im glad it worked for you i have updated the install to counteract this error.

Thanks
Dave
Logged

Dave M (Drupal Club Developer)

Microsoft says to imagine a world without walls. I say without walls, who needs Windows!
------------
Shape 5 Team

Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free.  http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
jsorrentin
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 9



« Reply #4 on: May 09, 2011, 12:40:10 PM »

Dave, I'm heavily modifying the theme and hope you don't mind me asking some Q's...

There's 2 options for the sidebar, left or right.  I need to turn it off on the forums.  Is there an easy way to do this or do I need to mod the code?

I'm going to use the sidebar on my main page, which I'm not working on now (basically a news page where the forums will be replaced by lead topics to display news from a news forum on the main page.  Which will be fun to code in.)

Thanks
« Last Edit: May 09, 2011, 02:00:39 PM by jsorrentin » Logged
Dave M
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 296



WWW
« Reply #5 on: May 09, 2011, 03:09:09 PM »

Dave, I'm heavily modifying the theme and hope you don't mind me asking some Q's...

There's 2 options for the sidebar, left or right.  I need to turn it off on the forums.  Is there an easy way to do this or do I need to mod the code?

I'm going to use the sidebar on my main page, which I'm not working on now (basically a news page where the forums will be replaced by lead topics to display news from a news forum on the main page.  Which will be fun to code in.)

Thanks

The software should auto detect if modules are in sidebar position or not
for example if you put it to left but publish no modules to the sidebar it should not show. 
Its just the same with the show on pages section on the edit block page
for example again if you publish one module to the sidebar and have the sidebar on right or left but only have it show on the index page when you go to index page the style should adjust and show the sidebar but if you go to viewforum page it should disapear and style should be full width.

Thats all i can think of right now Smiley

Thanks
Dave

And not at all ask questions all you like as long as they are detailed i can help Cheesy

I am a busy man but i do check posts at least 10 times a day so the response time is quite quick but i do live in UK so if your in a different timezone there may be delays for you like this post was posted at 10:10 PM so i will be going bed soon Sad
« Last Edit: May 09, 2011, 03:15:40 PM by Dave M » Logged

Dave M (Drupal Club Developer)

Microsoft says to imagine a world without walls. I say without walls, who needs Windows!
------------
Shape 5 Team

Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free.  http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
jsorrentin
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 9



« Reply #6 on: May 09, 2011, 04:17:05 PM »

There's an issue with the Vertex style config.  It's reporting as configuring "Bridge of Hope Config" but im using a different template of course.

Im trying to change the logo and it shows up fine, just nothing changes on the site with refreshing the template/emptying cache, etc.

This may be a vertex issue, just need someone to look at it that knows the code.

Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.