Forum Support

Shape 5
September 26, 2021, 06:21:25 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: SOLVED mod_s5_frontpage_display  (Read 417 times)
waterfx
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 23



« on: August 07, 2011, 01:29:56 PM »

HI Forum Members.

Just wanted to ask if anyboody has had this issue, i have an older template, still looks great though and have issue with mod_s5_frontpage_display i can show one image in the slider but when adding the second and third and fourth image they do not show.

any body know wat this could be.

images are here: http://businessingorey.com/frontpage/ (folder and images are 777)
site is here: http://dev.businessingorey.com/index.php

hope to here something soon.

BUT THEN MAYBE IF WE READ THE OPTION FIELDS BETTER WE SOLVE OUR OWN PROBLEM Smiley Roll Eyes
« Last Edit: August 07, 2011, 01:35:31 PM by John Johnson » Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.