Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline lucasr
Free Member
Posts: 22
Posted on: September 26, 2011, 03:57:39 PM

Dear Support

I installed Fusion tamplete at my wordpress however the following message is appearing.
Could you help me?
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: September 26, 2011, 04:02:03 PM

If you edit "wp_vars.php" and change the beginning of the code from

Code:
<?php

function s5_page_menu(){
include('TTS_func/TTS_WP_FUNC.php');
TTS_custom_menu('2');
}

to

Code:
<?php

include('TTS_func/TTS_WP_FUNC.php');

function 
s5_page_menu(){
TTS_custom_menu('2');
}

Everything should start working fine again.
Logged

Offline lucasr
Free Member
Posts: 22
Posted on: September 26, 2011, 04:29:45 PM

Thanks Tristan.

The theme is now working.
But I am unable to install the SiteShapper.
Could you help me on this?
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: September 26, 2011, 04:33:49 PM

A Site Shaper is not something that can be installed through the admin.  It is a complete installation of Wordpress.  To use the site shaper on your site, you need to completely remove Wordpress (you can keep wp-config.php, but that's all), and empty the database that WP connects to (through phpMyAdmin, select all tables & "drop").  Then, extract the shaper contents to where your Wordpress installation was and run the installer from the beginnning.
Logged

Offline lucasr
Free Member
Posts: 22
Posted on: September 26, 2011, 04:36:09 PM

The tutorial video  of the theme is not working that is why I am a little bit confused.
Thanks Tristian for explaining it I will try to do so right now.
are you going to be online much longer?
thanks
Logged

Offline lucasr
Free Member
Posts: 22
Posted on: September 26, 2011, 07:03:49 PM

Tristian,
I just installed the wordpress through Fusion site shaper.
After it was installed there was one theme installed (which I believe is the default theme when installing wordpress through the side shaper) as you can see at the picture screenshot004. But the theme was not exactly as it was supposed to be, as you can see at the picture screenshot004a (probably because I hadn?t installed the theme yet). Then I tried to install the theme but please look what happened on the pictures. (please check the picture screenshot005 and screenshot006 on next post)

Could you help me on this?
i just would like to have the wordpress fusion theme installed just as it it at shape5.com so I can start editing it in include my content.

thanks
Logged

Offline lucasr
Free Member
Posts: 22
Posted on: September 26, 2011, 07:04:53 PM

Pictires screenshot 005 and 006
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: September 28, 2011, 07:52:45 AM

It appears that when you installed Fusion, the theme contents were extracted to the themes folder, rather than the s5_fusion subfolder (in the themes folder) where it should be.

It looks like you are using a Localhost installation, or I would be glad to take a look through the admin/FTP and see what I can do to fix it. 

If you are able to move your site to a web-accessible server/location and want to PM me FTP/login info (login must have admin-level access for me to be able to do anything), then I'll be glad to take a look at everything and see what I can do to fix it.

WARNING!: Do Not post site login details on an open board, always send through PM.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.021 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.