Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline holm
Free Member
Posts: 12
Posted on: October 13, 2011, 05:25:49 AM

Hello, Ive got some problems getting the drop down cart to get over the others modules.
Always on top if you will.

Ive attached 2 pictures that describes the problem

At first picture you can see the cart, as not expanded
and the second you'll see the cart expanded.
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: October 13, 2011, 07:29:07 AM

Hello,

Please post a url to where this occurs.
Logged

Offline holm
Free Member
Posts: 12
Posted on: October 13, 2011, 01:53:59 PM

I sent you a PM.
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: October 14, 2011, 07:33:50 AM

Hello,

I replied to your message yesterday. Please check your messages.
Logged

Offline holm
Free Member
Posts: 12
Posted on: October 15, 2011, 03:53:47 AM

Can i get help with this?
Your PM system dosent work. could you post the solution here?
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: October 15, 2011, 07:28:33 AM

Hello,

Our message system is working with no issues. I don't know why you're not receiving it, I sent it again yesterday and can see in the database that it made it successfully to your inbox. This is the message that I've sent you:

Hello,

The issue is within your template itself. There are a lot of issues with the way the template is setup, just about every element I am viewing has a position:absolute or position:relative associated to it. Positions should rarely be used and when they are used they must always have a z-index. Most of the calls for positions are missing z-indexes.

The problem is the wrapper div that holds the module is wrapped in a div with a div that has a lower z-index than the divs that make up the main body. Without being the developer of this template I wouldn't be able to provide a fix for this. You can try increasing the z-indexes for all the divs that contains that module position.
Logged

Offline holm
Free Member
Posts: 12
Posted on: October 21, 2011, 01:38:00 PM

Thanks, it worked with the z-index'es!
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.021 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.