Forum Support

Shape 5
June 19, 2021, 07:53:11 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: No buttons are showing up???  (Read 196 times)
schoi
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 39



« on: October 14, 2011, 09:44:13 PM »

PLEASE see attached - there are no buttons at the top on the admin side...
No Save, Apply, etc, etc on the admin side for "articles"Huh?

PLEASE see attached....

Thanks!
Steve
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: October 15, 2011, 07:31:14 AM »

Hello,

I would suggest posting on joomla.org's forum boards as this relates directly to the cms and not the template. There are probably similar posts regarding this on their forums already.

I would offer advice but I've never seen this error before, sorry.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.