Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline robertsche
Free Member
Posts: 14
Posted on: January 09, 2012, 02:00:16 PM

hello I have the following problem.
if I want to change the background color in the admin menu does not work. source code in the following is displayed:
Code:
<body style="background:cccccc url(wp-content/themes/s5_elegance/elegance/images/elegance_gradientdark.jpg) repeat-x;">

it should look like this Thurs:
Code:
<body style="background:#cccccc url(wp-content/themes/s5_elegance/elegance/images/elegance_gradientdark.jpg) repeat-x;">

since # is missing from the color.
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: January 09, 2012, 02:51:08 PM

If you will PM me login/FTP information for your site, I'll take a look at the code and see if there's something that needs to be tweaked.

WARNING!: Do Not post site login details on an open board, always send through PM.
Logged

Offline shushanad
Free Member
Posts: 3
Posted on: February 02, 2012, 04:29:36 PM

Hi, I'm having a similar issue. I'm trying to change the background color using wordpress and it won't go through.  What am I to do?
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: February 03, 2012, 02:37:29 PM

If you PM me FTP information, I can have it fixed for you very quickly.
Logged

Offline shushanad
Free Member
Posts: 3
Posted on: February 08, 2012, 01:24:04 PM

Thank you for your reply. I wanted to send you the necessary info, but last night my Elegance theme went haywire and deleted all the settings I've spent hours on setting up.  Apparently your theme is not the most wordpress optimized and is causing configuration issues.  We've tried deactivating and reactivating the theme and nothing works. Your help is much appreciated.
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: February 09, 2012, 01:19:03 PM

The only way your settings could have been lost is if you decided to click the "reset" button instead of the "save" button in the theme options area.  Even then, it would only reset the theme settings to defaults, and would have no effect on the rest of your site.

As to the background color issue,  If you had sent me the FTP information I asked for, it would have been fixed almost instantly.

I will be glad to help in any way I can, but I can only help if you let me.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.021 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.