Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline mclaro
Free Member
Posts: 5
Posted on: February 02, 2012, 12:21:11 PM

My layout broke after I updated from 1.5.3 to 1.5.25, where the error? What might have been?

see the attached image

sorry for my english, I'm Brazilian.

Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: February 02, 2012, 12:24:01 PM

Try disabling the cart module does this fix the issue?
Logged

Offline mclaro
Free Member
Posts: 5
Posted on: February 02, 2012, 12:36:07 PM

Hi,

 Grin Grin Grin Grin Thanks!

You are very fast, thank you very much worked.

Marcelo
Logged

Offline mclaro
Free Member
Posts: 5
Posted on: February 02, 2012, 03:02:32 PM

hi,

Another problem, the JCE editor does not work. Even with the joomla default editor does not seem to work right, see the images.



Logged

Offline mclaro
Free Member
Posts: 5
Posted on: February 03, 2012, 10:24:54 AM

Help-me! Please,  ???I have to open new topic?
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: February 03, 2012, 01:33:27 PM

I believe this is caused by:

ul {
    list-style: none outside none;
}

In your template css file, if you remove this it should fix the issue.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.021 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.