Forum Support

Shape 5
May 08, 2021, 01:28:13 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Admin Session Error [SOLVED]  (Read 361 times)
kalasoft
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 63



WWW
« on: September 17, 2008, 10:29:18 AM »

I just installed this 'outstanding' template onto my local machine through WAMPSERVER and your SiteShaper application. Install went as planned and the database I created for this install was populated. I am able to get to the home page, login (username: admin / password: admin) and edit the existing content without issues. However, when I attempt to login through the administrator side I get an 'Invalid Session' message after typing admin/admin. I have several other demo sites installed through WAMPSERVER but this is the first time I've encountered this error. Can you offer any suggestions or work-arounds or should I re-install and try again?

Ed H.
« Last Edit: September 20, 2008, 04:31:21 PM by kalasoft » Logged
jonahh
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 23789



WWW
« Reply #1 on: September 17, 2008, 01:17:34 PM »

Which version of the site shaper are you working with?
Logged

Jonah Hall
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
kalasoft
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 63



WWW
« Reply #2 on: September 17, 2008, 02:13:40 PM »

I'm working with the Joomla 1.0.15 version... sorry for not stating this in my original post.
Logged
jonahh
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 23789



WWW
« Reply #3 on: September 19, 2008, 12:56:29 PM »

Hello,

I'm really not sure how to help you, I tested and verified that the site shaper is working, only thing I can recommend is to do what you suggested and try reinstalling with the site shaper.

Regards,
Logged

Jonah Hall
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
kalasoft
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 63



WWW
« Reply #4 on: September 20, 2008, 04:37:27 PM »

I found the problem I was having. When installing (using SiteShaper) I noticed that the 'Session save path' was reporting 'unwriteable'. Once I pointed to the proper '/tmp' directory via php.ini, all is well on the western front. This is the first Joomla install using WAMP that had a problem with this setting being 'unwriteable'. Thanks for looking into this issue for me and rest assure...this problem has been solved!

Kind regards,
Ed H.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.