Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline bonzomedia
Free Member
Posts: 48 WWW
Posted on: February 16, 2012, 09:52:32 AM

I'm having some issues with the top menu in NA running on J2.5.  You can see from the screenshots what the problem is. Also, all of the menu items are top level menu items and should not be appearing underneath "Home".

Any ideas? Thanks!
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: February 16, 2012, 01:04:17 PM

If you send me FTP login details I can fix this for you.  Also Joomla login so I can see how your menu is setup
Logged

Offline bonzomedia
Free Member
Posts: 48 WWW
Posted on: February 16, 2012, 01:25:06 PM

Jonah - Thanks, I'm developing on localhost but will get it up onto my test server and will PM you the details.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: February 17, 2012, 03:57:50 PM

Ok its fixed.  Ive updated the downloads too
Logged

Offline bonzomedia
Free Member
Posts: 48 WWW
Posted on: February 17, 2012, 08:33:36 PM

Jonah -

Thanks! Can you tell me what you changed please?! I have moved my development on since I posted the question, and need to bring back what you changed onto my dev server!

- Actually, no probs I think I found the changes in the js and s5_suckerfish.php

Thank you,
« Last Edit: February 18, 2012, 07:18:00 AM by bonzomedia »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: February 20, 2012, 08:23:43 PM

Yes correct just the suckerfish.php file
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.019 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.