Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline garywc
Free Member
Posts: 35
Posted on: June 10, 2012, 01:07:24 PM

I'm receiving errors when I try to install just the template on a joomla 1.5.26 installation. I'm wasn't installing the current template but the original one.


JFolder::files: Path does not point to a valid folder or the folder has been deleted.
JFolder::folder: Path does not point to a valid folder or the folder has been deleted.
JFolder::files: Path does not point to a valid folder or the folder has been deleted.
Error! Could not find a Joomla! XML setup file in the package.

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in /home/bdogs/public_html/libraries/joomla/installer/helper.php on line 142

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/bdogs/public_html/libraries/joomla/installer/helper.php on line 142

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/bdogs/public_html/libraries/joomla/installer/helper.php on line 187

I thought I could install the template on any joomla site with 1.5 on it. ........Thanks for any help. 
Logged

Offline pmiddleton
Free Member
Posts: 2097
Posted on: June 11, 2012, 12:22:25 AM

Hi Gary

It could be a couple of things.

I know you say you are using the 1.5 version but, just to be sure, you are trying to install the bare template and not the siteshaper?

Have you tried downloading the template again? Sometimes a corrupt download will give this error.

Check Global Config > Server > Path to tmp folder. Try making it just /tmp  if it isn't already.

Make sure you have the correct permissions on your folders.

If all else fails, try unzipping the download and uploading the files to your tmp folder. Then in the extension manager, use the optio to install from a folder on the server.
Logged

Offline garywc
Free Member
Posts: 35
Posted on: June 11, 2012, 12:47:58 PM

Wouldn't you know it all I have to do was downloaded it again and it worked like it was designed to ...


Thanks Paul
Logged

Offline pmiddleton
Free Member
Posts: 2097
Posted on: June 12, 2012, 08:05:55 AM

No problem
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.017 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.