Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline pauljohnst
Free Member
Posts: 5
Posted on: June 23, 2012, 10:50:10 AM

I've made Site Shaper installations before for several Joomla and Wordpress themes; however this new one for wordpress Paradigm Shift is not going well. When I go to the URL (http://downsizedamerica.com/wordpress) I get only get the text of the basic php file.

Also, no luck with the "wp-admin" page: http://downsizedamerica.com/wordpress/wp-admin.

I've installed 3 times in different hosting accounts and folders.


What could be going-on here?

Thank you.
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858

The only way that the PHP would be displaying as text would be if PHP was disabled on your server. 

I just used the shaper on a clean hosting space a couple days ago, so I know it works.

Is it possible that something didn't upload correctly or that your server isn't parsing PHP for some reason?
Logged

Offline pauljohnst
Free Member
Posts: 5

Still no luck. I've tried installing the Paradigm Shift Wordpress Site Shaper on 3 different server-types and always the same result. I have wordpress and joomla operating on each of these, but this Install always has the same result: http://downsizedamerica.com/wordpress/.

Anybody have any ideas?

Thanks in advance!

Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858

Have you tried going through a standard WordPress installation in those same locations?  That would let us know if it's a WP issue or a problem with the shaper.


Can you try deleting/renaming the .htaccess in the WordPress root folder to see what happens?  This is the first shaper where I tried including that file to prevent people from having to reset the permalink settings.
Logged

Offline pauljohnst
Free Member
Posts: 5

Bingo! You got it. I disabled the ".htaccess" file that came with Site Shaper and then everything fell into place.

One minor note: The S-5 Accordion Menu was causing some problems with error messages appearing at the top of the site; so I disabled that.

Thank you for your quick and professional assistance!
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858

Thanks for letting me know, I'll get rid of that .htaccess from the download.

Also, thanks for the heads up on accordion menu.  There seems to be a conflict with the newest couple versions of WP that causes that error.  I'll be rewriting that plugin soon anyway, but it's good to know about the possible conflict.
Logged

Offline iandresh
Free Member
Posts: 3

Hi

this is the message of conflict plugin:

How do I fix this?

Tk

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/organiza/public_html/wp/wp-content/plugins/s5-accordion-menu/functions.php:222) in /home/organiza/public_html/wp/wp-content/themes/s5_paradigm_shift/functions.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/organiza/public_html/wp/wp-content/plugins/s5-accordion-menu/functions.php:222) in /home/organiza/public_html/wp/wp-includes/option.php on line 563

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/organiza/public_html/wp/wp-content/plugins/s5-accordion-menu/functions.php:222) in /home/organiza/public_html/wp/wp-includes/option.php on line 564
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858

You should be able to fix that problem by temporarily renaming the plugin folder for accordion menu.  I will be starting development of a new version of accordion menu soon that will allow you to select a custom menu instead of just using the default page structure, that update should also fix the session errors that people have been having recently.
Logged

Offline iandresh
Free Member
Posts: 3

Hi

I try to change the name and did not work and also write full url in the code and neither worked. I think better will wait the new version of the plugin.

regards,
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858

Writing the full URL in the code isn't going to fix anything, it might actually break something.  As I said before, disable the accordion menu plugin by renaming the folder for it, located in wp-content/plugins.  If you just rename the "s5-accordion-menu" folder or delete it, the WP installation won't be able to find it; which will disable it and stop the error.
Logged

Offline richardtis
Free Member
Posts: 1
Posted on: November 07, 2012, 07:52:33 AM

Is there any update on when the Accordion menu will be fixed? I got the same error messages as above posters before I disabled it. Using Wordpress 3.4. Lovely theme by the way

Cheers Richard
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: November 07, 2012, 11:17:08 AM

If you download the latest version of Accordion Menu from the club downloads area (and overwrite the one in your plugins folder), that error will be resolved.  I thought I had already updated the copy in the shaper, but it appears I missed that one.

Thanks for catching it.

UPDATE: The Shaper has been updated.
« Last Edit: November 07, 2012, 11:41:59 AM by Tristan Rineer »
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.027 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.