Forum Support

Shape 5
October 18, 2021, 07:54:18 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Fresh 2.5.6 Install: 'Current Verson' of Eden Rock Not Working  (Read 868 times)
jaywill78
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 143



« on: July 01, 2012, 04:32:44 PM »

Hello,

I just installed a fresh version of Joomla! 2.5.6, downloaded the 'current' version of Eden rock, and installed it. Unfortunately, it doesn't seem to be functioning properly. Here's a screen shot and the url is http://securityplusco.com/webdev/. What do I need to do to get this working right?

Please help!

Jason
Logged
booz
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 10



« Reply #1 on: July 02, 2012, 06:11:43 AM »

I had exactly the same screen after installing this. I wasn't able to get Eden Rock working (again)
Logged
pmiddleton
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 2097



« Reply #2 on: July 02, 2012, 06:31:05 AM »

To The OP. I need to see it with Eden Rock active.

To booz: Can you post a URL?
Logged

Paul
------------
Shape 5 Team


- Using Firebug will save you so much time, frustration and forum questions:
http://getfirebug.com/


- Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free:
http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
jaywill78
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 143



« Reply #3 on: July 02, 2012, 01:40:19 PM »

http://securityplusco.com/webdev/

Thanks,

Jason
Logged
pmiddleton
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 2097



« Reply #4 on: July 03, 2012, 08:12:57 AM »

Hi Jason

I just followed the exact same steps and it has worked perfectly.

When you run the Joomla installer, what language does it default to?
Logged

Paul
------------
Shape 5 Team


- Using Firebug will save you so much time, frustration and forum questions:
http://getfirebug.com/


- Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free:
http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
jaywill78
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 143



« Reply #5 on: July 03, 2012, 02:47:22 PM »

I believe it defaulted to English (US). You used 2.5.6? I have tried with 2.5.1 and it works fine, but not the latest version.

Jason
Logged
pmiddleton
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 2097



« Reply #6 on: July 04, 2012, 07:12:53 PM »

Yes, it was brand new downloads of 2.5.6 and the current template.

Joomla released 2.5.5 and 2.5.6 suspiciously close together, so who knows what they managed to break? It's possible it may be causing an issue somewhere with your server config. Have you now tried updating Joomla?
Logged

Paul
------------
Shape 5 Team


- Using Firebug will save you so much time, frustration and forum questions:
http://getfirebug.com/


- Need some custom coding done on your site? Use our Shape 5 Hire a Coder program for free:
http://www.shape5.com/hire_a_coder/listauctions
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.