Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline cerealk
Free Member
Posts: 22
Posted on: July 10, 2012, 02:04:43 PM

Hi,
   i use this great module on my website, but i have a problem with a tooltip that comes out on mouseover...
This tooltip is saying "Open image" in the on-line version of my website, and is saying "False" in the off-line development version that i have on my pc (i'm planning to change some things)...
I don't know why in a version it says "Open image" and in the other it says "False", but i just would like to delete this tooltip Wink

Can you please suggest me how to?

Thank you
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: July 11, 2012, 01:12:15 PM

Can you post a URL of this?
Logged

Offline cerealk
Free Member
Posts: 22
Posted on: July 11, 2012, 03:02:58 PM

Here it is:

http://www.centrolemaree.it/

Now, on mouseover, you  get a tooltip saying "False"
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: July 12, 2012, 01:47:11 PM

Hello,

Open up jd.gallery.js and at about line 186 look for below

   linkTitle: el.getElement(options.linkSelector).title||false,

and change to:

   //linkTitle: el.getElement(options.linkSelector).title||false,
Logged

Offline cerealk
Free Member
Posts: 22
Posted on: July 12, 2012, 05:32:33 PM

Done, but it does not work...  Sad
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: July 13, 2012, 02:39:21 PM

Did you do it in the overrider folder here?

templates/corporate_response/html/mod_s5_image_and_content_fader/js
Logged

Offline cerealk
Free Member
Posts: 22
Posted on: July 14, 2012, 02:57:31 PM

Right! Now it's OK  Wink
Logged

Offline hayadasoft
Free Member
Posts: 12
Posted on: August 29, 2012, 10:03:52 AM

same thing... I changed that line as you said in jd.gallery.js files both in modules folder and in the overrider folder. But it didn't work for me. On main page, I set links for slide images but theres no difference.

My urls;

http://www.hukukpartner.com/
http://www.hukukpartner.com/urunler/hukuk-partner-standart
http://www.hukukpartner.com/urunler/hukuk-partner-enterprise
http://www.hukukpartner.com/urunler/icra-partner-plus

thanks in advance...
Logged

Offline hayadasoft
Free Member
Posts: 12
Posted on: August 29, 2012, 10:11:40 AM

Now I gave '#' as link to all slides just in my homepage slideshow. But magically all the slideshows in my site stopped showing 'false' text. I didn't get what's happening Smiley
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: August 29, 2012, 12:14:44 PM

Have you tried clearing your cache?  I tried looking at your site but it doesnt seem to be showing the tooltip for me in firefox
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.027 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.