Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline lmcswiney
Free Member
Posts: 3
Posted on: October 23, 2012, 06:55:00 AM

I installed the current version of SiteShaper.  I am experiencing issues with Image news showing as a black box even after following the instructions.  The side background also seems to be missing. Am I missing something here?

http://covkypd.tri-statedigital.com 

Any suggestions would be appreciated!!
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: October 23, 2012, 05:59:31 PM

My untouched site shaper also has a black screen. I am looking into this and will provide an answer ASAP.

A lot has changed since this template was created which might have something to do with the issue. The J1.5 site shaper is displaying properly so it looks like a J2.5+ issue which I will take a look at.

Miken
« Last Edit: October 23, 2012, 06:07:22 PM by mikenicoll »
Logged

Offline mjpell
Free Member
Posts: 8
Posted on: October 24, 2012, 07:03:47 PM

I am having the same issue as described (or at least I think it is the same).  Here's the JS error in case it is useful to you:


Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Trident/5.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; MDDC; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.2; .NET4.0C; .NET CLR 3.0.30729; BRI/2; AskTbORJ/5.13.1.18107)
Timestamp: Thu, 25 Oct 2012 00:54:28 UTC


Message: Unable to get value of the property 'innerHTML': object is null or undefined
Line: 1
Char: 1353
Code: 0
URI: http://www.indianachevelles.com/joomla//modules/mod_s5_image_news/s5_image_news/s5_image_news2.js



See it at http://www.indianachevelles.com/joomla/

Thank you,
Mike
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: October 24, 2012, 08:15:25 PM

Hi,

This happens when there is no created by user on the articles. Just open each of those articles and assign a user to them. It works in 1.5 because that version allows sets up an admin user, where in 2.5 the user gets to create the admin user at setup now so the articles then don?t know who they belong to.

We have adjusted the sql import that should overcome this for the future.

Regards,

Miken

Logged

Offline mjpell
Free Member
Posts: 8
Posted on: October 25, 2012, 12:46:01 PM

That worked for me!  Thank you!

I do still get this, which I'll try to debug as I go.  I only added a user to the 1st article.  I'll add a user to all of them, and my own pics, and see if the following goes away.

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Trident/5.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; MDDC; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.2; .NET4.0C; .NET CLR 3.0.30729; BRI/2; AskTbORJ/5.13.1.18107)
Timestamp: Thu, 25 Oct 2012 18:45:00 UTC


Message: Unable to get value of the property 'innerHTML': object is null or undefined
Line: 1
Char: 6179
Code: 0
URI: http://www.indianachevelles.com/joomla//modules/mod_s5_image_news/s5_image_news/s5_image_news2.js



Cheers!
Mike
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.032 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.