Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline tjmg77
Free Member
Posts: 17
Posted on: December 06, 2012, 12:28:02 PM

I want the featured images to show on the blog category pages but not in the posts themselves. Is there a way to edit this? I'm ok with updating php if you can tell me where.
« Last Edit: December 06, 2012, 12:38:20 PM by tjmg77 »
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: December 06, 2012, 02:15:51 PM

Edit line 100 of "/vertex/includes/s5_fw.php"

Change
Code:
  if(has_post_thumbnail()) {
to
Code:
  if(has_post_thumbnail() && !is_singular()) {

...that should set it to only include the thumbnail if the current path is not a single post or page.

Let me know if you have any difficulty.
Logged

Offline tjmg77
Free Member
Posts: 17
Posted on: December 06, 2012, 08:36:29 PM

Where exactly is that located?
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: December 07, 2012, 05:57:33 AM

Edit line 100 of "/vertex/includes/s5_fw.php"

{theme folder}/vertex/includes/s5_fw.php
Logged

Offline tjmg77
Free Member
Posts: 17
Posted on: December 08, 2012, 05:07:48 PM

Awesome it worked. I would like to change it so it does not appear on the front page as well. Can you guide me to that?
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: December 08, 2012, 07:17:04 PM

You can add "&& !is_frontpage()" the same way & place you added "&& !is_singular()".

It doesn't matter which order, just add it into the criteria for htat "if" statement.

That will narrow things down even more and tell it to only show the image on pages that are not single and not the front page of the site.
Logged

Offline tjmg77
Free Member
Posts: 17
Posted on: December 09, 2012, 07:03:46 PM

I added that and got an error. I even tried putting in just "frontpage" and still got an error.
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: December 10, 2012, 06:02:48 AM

Sorry about that - I mis-typed.

It's " && !is_front_page()" that you'll want to add.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.031 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.