Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline exitusarc
Free Member
Posts: 11
Posted on: December 22, 2012, 06:28:15 AM

Hello,

i?ve tryed to setup my Theme like the Original Demo but i am to stupid. I realy need help to get this going. I dont know how to setup the boxex the Accordeon and the Flex Menue.


Sorry for my bad English

Best Regards
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: December 22, 2012, 01:02:21 PM

If you are starting with an empty site, you should use the site shaper to install WP from scratch.  This will allow you to get all the demo content installed automatically as well.
Logged

Offline exitusarc
Free Member
Posts: 11
Posted on: December 23, 2012, 01:37:53 AM

Thank You

i?ll try this today

Edit:
Worked realy good thx again.

Best
« Last Edit: December 23, 2012, 05:15:23 AM by exitusarc »
Logged

Offline exitusarc
Free Member
Posts: 11
Posted on: December 23, 2012, 09:02:19 AM

Hio again,

I woud like to know how to setup a form for the login, logout,register button. All i found on the web didnt work. Sorry that i am so dumb

Coud i set a limit to the Posts on the Frontpage? I woud like to get not more than 4 Posts on the Frontpage. The rest shoud go to an achiv. Is this possible?

Happy Holidays and Merry Christmas to all of you
« Last Edit: December 23, 2012, 12:43:02 PM by exitusarc »
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: December 24, 2012, 08:40:25 AM

The login/register buttons are widget positions, just find a good login widget plugin and put it in that position.  The "logout" button uses the same position as login, so whatever form you use should also detect if someone is already logged in.

Limiting the number of posts on the front page is a WP setting, I believe under "Settings->Reading".
Logged

Offline exitusarc
Free Member
Posts: 11
Posted on: December 27, 2012, 06:29:20 AM

Hallo,

everything is working fine exept the Login,Logout and Register at Front Page. I?ve got a Custom login site and i dont know how to bring that to work.

If you want to take a look visit http://star-traders.net workin login in the Panel. But i want to use my custom form in the Frontpage Login Link.

Best Regards
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: December 27, 2012, 08:45:55 AM

If you've found a plugin that creates a custom login widget, just place that in the "login" widget position.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.021 seconds with 23 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.