Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline lioshaping
Free Member
Posts: 24
Posted on: January 20, 2013, 12:18:27 PM

Dear Support,

Your assistance to supporting the development of my websites have been great thus far! Really appreciate whatever assistance your team has provided. I would like to seek your support on another 2 matters.

1. At the slideshow S5, whenever I backspace a paragraph, the whole text paragraph deletes the textfield that I am unable to type in anything. May I know how to troubleshoot this issue?

2. How can I setup html <a href> link on the S5 Slideshow blank field?

Kindly advise.
« Last Edit: January 20, 2013, 01:40:57 PM by lioshaping »
Logged

Offline lioshaping
Free Member
Posts: 24
Posted on: January 21, 2013, 09:01:50 AM

Dear Support,

1. At the slideshow S5, whenever I backspace a paragraph, the whole text paragraph deletes the textfield that I am unable to type in anything. May I know how to troubleshoot this issue?

2. How can I setup html <a href> link on the S5 Slideshow text field?

Kindly advise.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: January 21, 2013, 02:55:50 PM

Hello,

1. Im not sure what you mean can you PM me login information so I can check this out?

2. Yes this should be possible as the fields accept any HTML
Logged

Offline lioshaping
Free Member
Posts: 24
Posted on: January 27, 2013, 11:52:56 PM

Hi Jonahh,

Apologies on the late response.

I have 2 website both hosting under businesscouncil.biz server. One is call www.businesscouncil.biz and the other www.learningwarrior.com. I am having issues with both S5 Slideshows Banner on their homepages. I have been using Google Chrome browser to work. My cpanel details and joomla admin have been sent to you. Issues as followed:

1. Whenever I attempt to hit "Backspace" on the keyboard of every description, the description textfield disappears. See attachment issue1.png. I hit "Backspace" on my keyboard for "Slide 4 Description" and "Slide 5 Description", the textfields for both slide 4 and slide 5 disappears. I had to hit "Ctrl + Z" to undo the action. Kindly advise on how to resolve these issues.

2. I am unable to setup links on the description bar. See attachment issue2a.png. Whenever I hit save, it defaults to become normal text upon saving. I am hoping if my joomlaCK editor can be instilled (See attachment issue2b.png)  in the description textfield.

Kindly note that both issues are common issues for www.businesscouncil.biz as well as www.learningwarrior.com.

Kindly advise.

lioshaping
« Last Edit: January 28, 2013, 01:07:38 AM by lioshaping »
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.02 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.