Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline insolvency
Free Member
Posts: 3
Posted on: February 05, 2013, 03:22:49 PM

Hi

I have just installed the Paradigm Shift Siteshaper to http://www.ivadebt.me.uk/

Everything appeared OK and the home page loads, but all links (old and new) seem to just produce 404 errors: i.e. http://www.ivadebt.me.uk/features/theme-features/tooltips-enabled

I created a new page: http://www.ivadebt.me.uk/iva_debt_consolidation.php and this also doesn't work.

Any ideas as to why this might be happening?

Many thanks.

Richard
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: February 05, 2013, 03:35:52 PM

You need to reset your permalinks settings.  You should be able to just hit "Save" on the "Settings -> Permalinks" page in the admin; WP has to generate a fresh .htaccess file for your server.
Logged

Offline insolvency
Free Member
Posts: 3
Posted on: February 05, 2013, 03:46:30 PM

Hi Tristan

Many thanks for the reply. That did the trick for the existing siteshaper pages. I just need to check the new pages as they still aren't working but I think it is to do with where I publish them to.

Kind regards,
Richard
Logged

Offline insolvency
Free Member
Posts: 3
Posted on: February 07, 2013, 01:55:14 PM

Hi Tristan

As mentioned the siteshaper pages are displaying correctly (apart from ALL links in Quick Menu, Support Menu. Who We Are and Common Links which don't work at all) but new pages are just giving errors.

http://www.ivadebt.me.uk/iva_debt_consolidation.php

Displays:

5acc9bb6523536%3Fs%3D64&r=G' class='avatar avatar-64 photo' height='64' width='64' />admin
Edit My Profile
Log Out
Log Out

Can you advise what I may be doing wrong?

Many thanks.

Richard
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: February 07, 2013, 04:19:58 PM

1.  Why does your URL have ".php" in it?
     
     You should recheck your actual page URL; the only time you should see ".php" in the URL is if you have SEO permalinks disabled, and in that situation, it will always be "index.php?page_id=" or something similar with "index.php" in it.

2.  The sample menus at the bottom of the Shaper/Demo have "dummy" items with no destination; you should remove the sample menus from the demo content and re-create new menus with your own items.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.066 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.