Forum Support

Shape 5
May 15, 2021, 08:20:11 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problem with ARTICLES  (Read 286 times)
averdier
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 60



« on: August 07, 2013, 09:17:22 PM »

Hi there,
When I post and publish an "Article" (ex; ODER TFC) and link it properly via the Main Menu, I get an Internal Server Error message.
I cannot get any article content to work??

I need help on this.

I can give Super Admin rights if needed.

Thanks.
« Last Edit: August 08, 2013, 03:08:54 PM by averdier » Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: August 08, 2013, 07:41:43 AM »

Hello,

A template wouldn't control this, the template only stylizes the articles themselves. The articles and their functions are outputted by joomla itself. That being said though, I've never heard of an article giving an 500 error. 500 errors are directly related to server settings, your host should have an error log that keeps track of these errors to help you identify where the problem is coming from.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
averdier
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 60



« Reply #2 on: August 08, 2013, 08:45:29 AM »

I do not understand? I installed it with the usual SITE SHAPER?
What can I do at this point?
Is all my work gone for ever if I reinstall the whole thing?
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #3 on: August 08, 2013, 01:17:17 PM »

Hello,

Whether you installed from the site shaper or not does not matter, as I stated above 500 internal errors are directly related to your server, not a template. You need to contact your host regarding this error and have them supply an error log for you to debug this.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
averdier
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 60



« Reply #4 on: August 08, 2013, 03:06:37 PM »

I found the problem!
I needed to modify my .htaccess file at the root of my website.
By uncommenting # RewriteBase by removing #? string becomes:

RewriteBase

Pfeeew.

If this happens to someone else, my info could be usefull

Thanks anyway and keep the good work   Smiley
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.