Forum Support

Shape 5
October 20, 2021, 04:38:08 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Setting up a flex menu in Limelight / joomla 3.1 does not work for me...  (Read 326 times)
yannickb
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 8



« on: October 06, 2013, 10:58:21 AM »

Hello,
I am trying to setup a Flex Menu under Joomla 3.1 with the Limelight template. The Vertex manual is not updated with 3.1 screens but I believe I have followed all the steps.

I have installed and activated the Flex Menu plugin, etc.

I have created two modules in s5_menu1 and s5_menu2 position,, activated them.

I am trying to setup the "S5 Flex Menu parameters" modules position stuff in one of my existing menu but it does not work.

I have made a screencast of what does not work: http://screencast.com/t/tYIpaa9R

Can you tell me what I am doing wrong ??

Thanks !

Yannick
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #1 on: October 07, 2013, 11:25:59 PM »

Hello yannickb,

Can you post a URL where this occurs? Just as an FYI for the menu modules to work you need to have child items so the drop down appears. The menu positions are displayed in the drop down rendering.

If your menu drop down is not working this is usually due to a 3rd party script conflicting with the menu system. If you can post a URL I can take a closer look for you.

Thanks,

-Mike
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
yannickb
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 8



« Reply #2 on: October 08, 2013, 12:18:34 PM »

Yes got it !

You are right, it was because my menu was not a sub menu...

Many thanks

Yannick
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #3 on: October 08, 2013, 12:54:32 PM »

NP

-Mike
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.