Forum Support

Shape 5
October 20, 2021, 06:22:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Sub Menu not displaying  (Read 580 times)
pastorlane
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 6



« on: October 29, 2013, 02:32:08 AM »

Hello,

I've run into a small issue:  The sub menu's have suddenly stop displaying.  I've deactivated all of the plugins, no change.  Can figure it out.

Here is the URL:  http://www.visioncellars.com

Thanks for your help.
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #1 on: October 29, 2013, 07:56:20 AM »

I would suggest trying the Image and Content Fader instead of the normal Image Fader.  It looks like the Image Fader is trying to use mootools after the theme has already loaded jQuery, and that is causing a script conflict that may be breaking things.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
pastorlane
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 6



« Reply #2 on: October 29, 2013, 10:36:59 AM »

Thanks for the reply...  However, I am using the Shape5 Image and Content Fader.  Any other suggestions?  I did notice that when deactivate woo commerce and my event plugin, the sub menu is displayed.  Unfortunately I need both of these for my site...

Thanks,

Logged
pastorlane
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 6



« Reply #3 on: October 29, 2013, 10:53:00 AM »

p.s.  It is working on my testing server...
http://www.scipreview.com
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #4 on: October 30, 2013, 08:01:05 AM »

If it's working on your testing server, what is different between the two?  Obviously there's something different on the main site that is causing the problem.  If you can figure that out, you can fix it.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.