Forum Support

Shape 5
October 18, 2021, 01:00:29 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: My images are not being displayed on my site http://www.wildlifeabatement.pro/  (Read 225 times)
lesstechcs
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 38



« on: December 07, 2013, 05:12:03 PM »

My images are not being displayed on my site http://www.wildlifeabatement.pro/

Please help, they show for a second and disappear. I can right click image and save as and it will save. I have tried in multiple browsers.
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #1 on: December 09, 2013, 11:05:19 AM »

They show fine for me in all browsers I have the ability to test in, but you can always disable the image lazy load setting in the theme options.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.