Forum Support

Shape 5
April 21, 2021, 05:34:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Entering Site offline with registered user / not working  (Read 518 times)
webcentric
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 44



« on: January 16, 2014, 02:07:05 PM »

I have set up a 'portal' for my customer. I set the site up as an offline so the my customers, customer can log in for their part of the website. However, when i set this up, it will not allow the registered user to enter the offline site.
Under permissions I have allowed off line access, off site access and combinations of both to / for the registered user. To no avail.
I have tried several things, again to no avail. I have also tried some table work through myphpadmin and this didn't work either.


Please help???
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #1 on: January 16, 2014, 04:41:56 PM »

Hello,

I am not sure what would cause that but the Template doesn't provide any of those functions. Generally when a site is in offline mode simply entering your user credentials will allow you to access the site without any issues. I would suggest contacting joomla.org to see if they have any idea what might be causing this if you still have issues.

-Mike
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
webcentric
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 44



« Reply #2 on: January 17, 2014, 08:43:21 AM »

I explained the same issue to joomla, and they advised contacting you.

This is one of the feeds from Joomla with the same problem. - http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=615&t=811858 - it alludes to changing the asset table. Any thoughts here?

I have used this function on several other templates, with no problems. For some reason, this one isn't working.

Here is one work around, but it kind of takes the log in aspect out of it. - extensions.joomla.org/extensions/miscellaneous/offline

I haven't used this one but it looks good. thoughts? - http://extensions.joomla.org/extensions/miscellaneous/offline/18971 - I would much rather do it the right way, but this could be the answer.

Thanks for your time.
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #3 on: January 20, 2014, 12:54:55 AM »

Hello,

You could try either one of them but I wouldn't advise modifying the assets table unless you 100% know what your doing. You can easily corrupt a site this way if something is changed incorrectly. This would again be something I would advise contacting Joomla about as the Template is just a stock copy of Joomla with our added styling.

-Mike
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.