Forum Support

 
Advanced Search


1 2 [3] 4

Offline hwspuybroek
Free Member
Posts: 11
Posted on: July 09, 2008, 12:52:09 PM

Hi Mike,

I made some screenshots. You can see them at : http://www.uwkerkophetweb.nl/ErrorWebsite.JPG and when i choose OK the following screen i get : http://www.uwkerkophetweb.nl/ErrorWebsite2.JPG. These screens are in dutch language. The Error message : " the operation was aborted".

I hope you understand the problem.

With regards,

Hilbert
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: July 09, 2008, 01:13:02 PM

Hmmmmm.....

Any chance you can private message me ftp access so I can try something?
Logged

Offline hwspuybroek
Free Member
Posts: 11
Posted on: July 09, 2008, 01:27:14 PM

Hi mike,

You got a PM.

With regards,

Hilbert
Logged

Offline arunsiam
Free Member
Posts: 1 WWW
Posted on: August 21, 2008, 05:45:05 AM

I guaranteed. No text in IE.7
Logged

Offline omojesu
Free Member
Posts: 5
Posted on: August 27, 2008, 05:59:22 PM

Hi, I must agree with everyone else on this thread that this is a great extension.
However, like most people, I am having somehow of a similar problem too with the Rockettheme Chromatophore template. Everything works fine in ie6, FF2, and FF3 but behaves very erratically in ie7. The entire page flickers randomly in ie7 and very often all page content disappears and appears at random.

This is very frustrating. Is there a way to have a final resolution to this issue once and for all?

I will PM the admin with my site details and hopefully you can help figure out the problem.

Thanks
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: August 27, 2008, 06:28:01 PM

Hello, as stated previously the problem is not the module, the problem is templates that use tables. Many of Rockettheme's templates use tables, including Chromatophore. Tables are a bad design flaw and can cause problems with CSS positioning with IE. The module has to use CSS positioning in order to work. So unfortnately if your template uses tables it will not work. I would recommend using a different template as tables can cause other problems specifically with SEO.
Logged

Offline omojesu
Free Member
Posts: 5
Posted on: August 28, 2008, 05:37:03 PM

Well, part of the problem has now been resolved by adding this code to the template_css.css file

Code:
#main-content {
        clear: both;
}

Even though the page flickering in ie7 has now stopped, the image and content fader module does not display and throws a invalid argument javascript error.
Logged

Offline thilos
Free Member
Posts: 2
Posted on: April 22, 2009, 04:39:09 AM

Hi there,

i got a strange error (only with IE) No Pic is shown - but the text with the transparent part of the image is shown.

You can see it there:

http://www.bierkisten-rennen.de

Any ideas ?
Any other browser works fine with it.

Since i'm using z-index statements on my site i changed the z-index parts in the module from 0 to 9 and from 1 to 10.
So the module should be on top of everything ...
But - no change :-(
« Last Edit: April 22, 2009, 04:41:19 AM by thilos »
Logged

Offline thilos
Free Member
Posts: 2
Posted on: April 22, 2009, 04:59:28 AM

Well - if there is no solution for that - i will use the "image fader" - works for me as well - and there are no problems with IE...

But on the other side - the image_AND_CONTENT_fader would be really cool (if working on IE)
Logged

Offline jengregory
Free Member
Posts: 2
Posted on: June 14, 2009, 05:08:52 PM

I've read through all 3 pages of this post and am dissapointed as I too am using a Rockettheme template (Versatility 4) and my Shape 5 image and content fader is not working properly in IE7.  However, my issue hasn't been mentioned so I'll post it here:

When I open the site in IE7, All aspects of the site (header, top menu, right modules) open up fine but the module holding the shape 5 image fader is blank, as is the space underneather which holds an article.  A IE Error message dispalys:

"Internet Explorer cannot open the Internet Site http://stage.tfplawyers.com.au.  Operation aborted"

I then click o.k. and refresh the page and then it loads fine!  That is the weird part, if it loads the second time fine, why can't it load the first time fine....Huh?

IE6 has the same issue as IE7 but the whole module and article sit below where the right column ends.  IE8 works fine.  Of course all other browsers are fine too.

I guess I'm going to start trying other image faders (already tried JW SIR which I use in nearly every website but on this its not working)
Logged

Offline gbgusa
Free Member
Posts: 5
Posted on: June 22, 2009, 09:29:06 PM

Very good module. Simple and to the point. Exactly what I needed.

My Firefox is fine, however in IE8 text part raises from the bottom in two steps. Besides the text background isn't transparent.

Any idea, guys?
Jacob
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: June 23, 2009, 06:56:20 AM

Please post a url.
Logged

Offline gbgusa
Free Member
Posts: 5
Posted on: June 23, 2009, 12:34:16 PM

Hello Mike,

The URL is http://66.147.242.178/~gbgusaco/

Thank you
Jacob
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: June 23, 2009, 01:09:16 PM

I am viewing your site in IE6 and 7 and do not see any issues.
Logged

Offline gbgusa
Free Member
Posts: 5
Posted on: June 23, 2009, 02:36:43 PM

Mike,  you're right, it works okay with IE6 and IE7. I have problem with IE8 running on Vista. The text area pops up in two jaggy steps, not smoothly. Besides the text background isn't transparent, but solid.
Can you check it please with IE8?

Thank you,
Jacob
Logged
1 2 [3] 4

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.036 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.