Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline master360
Free Member
Posts: 22
Posted on: May 13, 2013, 02:31:02 AM

Hi guys,

I installed the Horizontal Accordion on my clients site (a Shape5 template) and for some reason the texts are not aligned correctly. The result is similar in IE, Firefox and Safari. Strange is that in IE10 the title is aligned horizontally and not vertically.

Please check out the page: www.svvarmland.se

Please advice! Thanks.

/Mike
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: May 13, 2013, 07:34:11 AM

Hello,

Download a fresh copy of the module and extract the css file from within the zip file, and then over-write your existing one your server. IE10 uses ms-rotation, which was added to this css file a few days ago.
Logged

Offline master360
Free Member
Posts: 22
Posted on: May 13, 2013, 07:58:27 AM

Thanks Mike,

I downloaded and replaced the s5_horizontal_accordion.css, but nothing changed. I saw that this issue has been addressed before and by adding "-ms-transform: rotate(270deg);" the title is now vertically aligned in IE10.

But my "real" problem still exists... the text is not aligned correctly. Can you please have a look at the link I provided and you will see what I mean. Thanks.

/Mike
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: May 13, 2013, 10:25:56 AM

Hello,

Try adding the following to the bottom of template.css:

.s5_hor_acc_title_wrap {
padding-top:26px !important;
}

.s5_hor_acc_mod_wrap {
padding:15px 15px 15px 28px !important;
}
Logged

Offline master360
Free Member
Posts: 22
Posted on: May 13, 2013, 10:45:17 AM

That made the problem disappear.

Thanks!  Grin
Logged

Offline minister3
Free Member
Posts: 4
Posted on: March 04, 2014, 12:52:12 PM

Hi i have the same problem. The titles of of the s5_ha_1 and all the rest comes out weard and you can even make out what the title says.
i have an image attached to show how it looks like.
Logged

Offline minister3
Free Member
Posts: 4
Posted on: March 05, 2014, 07:45:24 AM

Still needs some help?
Thanks
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: March 05, 2014, 08:54:41 AM

Hello,

The source of your site is showing that there are no text titles defined in the module.
Logged

Offline minister3
Free Member
Posts: 4
Posted on: March 05, 2014, 09:00:05 AM

Could you explain just a little bit. Because i have five titles in
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: March 05, 2014, 09:54:52 AM

Hello,

I'm sorry I was looking at the wrong url above. You have something in your template that is causing the issue:

body {
    color: #777777;
    font-size: 16px;
    font-weight: 300;
    line-height: 2;
    word-wrap: break-word;
}


Removing the word-wrap line will fix this issue.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.078 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.