Forum Support

 
Advanced Search


[1] 2

Offline bob short
Free Member
Posts: 13 WWW
Posted on: November 20, 2007, 04:03:41 PM

I have just installed this template on joomla 1.5rc3 and get the following error when i try to use it

Warning: main(/home/sites/computips.co.uk/public_htmltemplates/businesslook/s5_suckerfish.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/sites/computips.co.uk/public_html/templates/businesslook/index.php on line 84

Warning: main(/home/sites/computips.co.uk/public_htmltemplates/businesslook/s5_suckerfish.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/sites/computips.co.uk/public_html/templates/businesslook/index.php on line 84

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/home/sites/computips.co.uk/public_htmltemplates/businesslook/s5_suckerfish.php' (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/sites/computips.co.uk/public_html/templates/businesslook/index.php on line 84

how can i cure this error and use the template ?
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: November 20, 2007, 07:46:52 PM

Hello,

Are you sure you downloaded and installed the 1.5 version of the template?  I just tested the 1.5 version on Joomla RC3 and it installs/runs fine.

Regards,
Logged

Offline bob short
Free Member
Posts: 13 WWW
Posted on: November 20, 2007, 08:14:40 PM

thank you for the reply but i am using the 1.5 template. the template i downloaded was shape5_businesslook-15.zip
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: November 20, 2007, 10:06:23 PM

I would try deleting the template and reinstalling maybe not all the files were copied over?

If this doesn't work let me know, I'll have to take a look at your site myself as testing the 1.5 template in the download section on RC3 worked for me.

Actually does it work when you enable the No-MooMenu, is it just the standard suckerfish menu giving you the problems?

Regards,
Logged

Offline bob short
Free Member
Posts: 13 WWW
Posted on: November 20, 2007, 10:28:01 PM

Yes it worked when i set it to no menu.

I have now got it working with the no moo menu by changing the following lines



Change this beginning at line 80

if ($s5_menu  == "1") { require($mosConfig_absolute_path."templates/businesslook/s5_no_moo_menu.php");
}
else if ($s5_menu  == "2")  {require($mosConfig_absolute_path."templates/businesslook/s5_suckerfish.php");
}

To this

if ($s5_menu  == "1") {
require($mosConfig_absolute_path."/templates/" . $mainframe->getTemplate().
"/s5_no_moo_menu.php");
}
else if ($s5_menu  == "2")  {
require($mosConfig_absolute_path."/templates/" . $mainframe->getTemplate() . "/s5_suckerfish.php");
}

now i need to get the horizontal login working as it is also giving me errors

Warning: Missing argument 1 for getinstance() in /home/sites/computips.co.uk/public_html/libraries/joomla/application/menu.php on line 84

Notice: Undefined variable: client in /home/sites/computips.co.uk/public_html/libraries/joomla/application/menu.php on line 92

Notice: Undefined variable: client in /home/sites/computips.co.uk/public_html/libraries/joomla/application/menu.php on line 95

Notice: Undefined variable: client in /home/sites/computips.co.uk/public_html/libraries/joomla/application/menu.php on line 108

Fatal error: Call to undefined function: getdefault() in /home/sites/computips.co.uk/public_html/modules/mod_s5_horizontal_login_BL/helper.php on line 23





Logged

Offline varment
Free Member
Posts: 7
Posted on: November 21, 2007, 07:57:33 AM

First off you guys have some great looking templates and thats why I just joined a couple hours ago, love your work.

As far as the menu goes the problem here is with legacy mode, if you disable the legacy mode plug in the this template will work just fine. It would be nice to be able to use this template with legacy mode enabled because there are several plug ins that need legacy mode enabled in order to function.

There is still a problem with horizontal login though.

Cheers
« Last Edit: November 21, 2007, 08:17:17 AM by varment »
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: November 21, 2007, 12:16:03 PM

Hi,

Can you please reinstall both the template and module from the download section? I just uploaded a new version to clear up these issues plus a few small ones. I've tested both versions in 1.5 with and without legacy mode on.

Thanks,
Logged

Offline bob short
Free Member
Posts: 13 WWW
Posted on: November 21, 2007, 01:53:52 PM

I have now turned off legacy mode and uninstalled everything that would not work and the template works great but still having errors when i try to use the login module

Warning: Missing argument 1 for getinstance() in /home/sites/computips.co.uk/public_html/joo/libraries/joomla/application/menu.php on line 84

Notice: Undefined variable: client in /home/sites/computips.co.uk/public_html/joo/libraries/joomla/application/menu.php on line 92

Notice: Undefined variable: client in /home/sites/computips.co.uk/public_html/joo/libraries/joomla/application/menu.php on line 95

Notice: Undefined variable: client in /home/sites/computips.co.uk/public_html/joo/libraries/joomla/application/menu.php on line 108

Fatal error: Call to undefined function: getdefault() in /home/sites/computips.co.uk/public_html/joo/modules/mod_s5_horizontal_login_BL/helper.php on line 23

Also why does the template not run under legacy mode as well ?
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: November 21, 2007, 04:11:57 PM

Hi,

Sorry about the confusion going on here. It looks like they made some changes between RC2 and RC3 with regards to the login functions. I've created a new module in the download section that will work with RC3 please download and install this module.

The template and module have both been tested in RC2 and RC3 running legacy mode and without legacy mode and work with no errors.

Again, sorry for all the confusion.

Regards,
Logged

Offline bob short
Free Member
Posts: 13 WWW
Posted on: November 21, 2007, 05:08:05 PM

Thank you once again its a change to see problems sorted out so quickly now everything works except for one tiny problem in the login module when a user logs in this is what they see



how do i get rid of the HINAME at the beginning or get it to actually say the users name ?
Logged

Offline varment
Free Member
Posts: 7
Posted on: November 21, 2007, 06:38:04 PM

Wow! that was quick getting that resolved.
Keep up the good work.
Cheers
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: November 21, 2007, 11:46:45 PM

catflap,

I just tried changing the name/username option in the module and it's working correctly on my RC3 install. Is it possible that the username you are logging in with doesn't have a name on it?

Try creating a new user as a test and fill in all the name fields and see if it shows up. Hopefully it's just as simple as that.

Regards,
Logged

Offline bob short
Free Member
Posts: 13 WWW
Posted on: November 22, 2007, 01:37:13 AM

have tried what you said and registered a new user but still the same have tried with legacy mode off and on no difference.

on a seperate note can you tell me how to use the typography in my content as when i try by putting <div class="code_grey"> some text </div>

all that happens is i see exactly what i wrote i.e <div class="code_grey"> some text </div> am i doing something wrong ?
Logged

Offline bob short
Free Member
Posts: 13 WWW
Posted on: November 22, 2007, 05:42:34 PM

forget about the typography have solved it just needed to open it in a html window and add it there.

Istill have the problem with the user login bar and now another issue with it and IE when i view my site in firefox everything is fine and the login button is to the right and inline but when i view it in IE then the login button jumps to the left see screenshot

Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: November 22, 2007, 10:09:49 PM

catflap,

Is there any chance you can private message me ftp and joomla super admin login information? I haven't been able to reproduce these errors.

Thanks,
Logged
[1] 2

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.031 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.