Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline mpjw
Free Member
Posts: 20 WWW
Posted on: March 09, 2014, 11:41:11 PM

*** Modified /templates/eshopper/css/template.css to correct a display problem using the 'print' icon in the front and backend using a unigue color identifier.

*** Line 21
*** background: none repeat scroll 0 0 #FFFFF0 !important;
*** The original value was #010101

This MOD should be placed in NEXT release because the display error makes the template almost useless.
« Last Edit: March 10, 2014, 01:41:02 AM by mpjw »
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: March 10, 2014, 12:54:34 AM

Hello,

Thanks for posting your solution.

-Mike
Logged

Offline mpjw
Free Member
Posts: 20 WWW
Posted on: March 10, 2014, 01:56:46 AM

This MOD should be placed in the NEXT release because the display error makes the template almost useless to an Administrator.

*** Modified /templates/eshopper/css/template.css to correct a display problem using the 'print' icon in the front and backend using a unigue color identifier.

*** Line 21
*** background: none repeat scroll 0 0 #FFFFF0 !important;
*** The original value was #010101
Logged

Offline mpjw
Free Member
Posts: 20 WWW
Posted on: March 10, 2014, 04:21:04 AM

Oops, seems my fix caused another problem at the bottom of the template. Perhaps we could get these issues addressed by the development team and a NEW release of this template? I'm not capable of fixing this error and would like to go live soon.

As noted by the poorly drawn 'check-mark' in the picture below, the bottom strip just under the copyright is now white #FFFFF0.

Hello,

Thanks for posting your solution.

-Mike
« Last Edit: March 10, 2014, 04:24:24 AM by mpjw »
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: March 10, 2014, 04:28:49 PM

Hello,

I am not sure exactly what issues you are having from the screenshots. Could you post a URL and revert any changes you have made, as well as point out the exact issue you are having. I can provide the necessary coding changes needed to accomplish this without breaking the rest of the site.

-Mike
Logged

Offline mpjw
Free Member
Posts: 20 WWW
Posted on: March 10, 2014, 09:27:04 PM

Here is the issue, take a look at http://glycop.net/index.php/shop/maple-dining-set-detail?tmpl=component&print=1. That is a fresh install of the Siteshaper. Whereas, my development site is http://glycop.com/store/administrator/index.php?option=com_virtuemart&view=orders. The issue with a black background shows up in both places and I'm certain it is a coding problem from the template that carries through anytime a document is displayed for printing.

1. The background is black, making it un-printable.
2. The same black color is defined in the template and carries to the back-end of Virtuemart when trying to print an invoice.

The previous posts I have made in this thread have defined the issue in great detail with highlights (a yellow check-mark) of the problem in your original template called Ecommerce. I'm a little upset about the time spent on trying to get an acknowledgment of the issue when it is so obvious in this thread.

Sorry for sounding so condescending, but I seriously doubt we can resolve the issue using this forum. A telephone call to Mike at 208-555-555 and a walk through may be necessary to explain the issue and grant administrative access to the test and development  site.

Hello,

I am not sure exactly what issues you are having from the screenshots. Could you post a URL and revert any changes you have made, as well as point out the exact issue you are having. I can provide the necessary coding changes needed to accomplish this without breaking the rest of the site.

-Mike
« Last Edit: March 12, 2014, 11:15:13 PM by mpjw »
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: March 11, 2014, 05:21:32 PM

Hello,

I just needed a URL to see where the background was being generated from. On our demo it was not appearing this way and screenshots don't generally show any coding that would be necessary to change.

If you modify the existing coding in the Template.CSS below to add !important it should override any other background being generated in this area.

body.contentpane {
background: #ffffff !important;}

I didn't see any side effects to this modification as per your last screenshot or any changes on the bottom bar.

-Mike
« Last Edit: March 11, 2014, 05:24:35 PM by mikenicoll »
Logged

Offline mpjw
Free Member
Posts: 20 WWW
Posted on: March 12, 2014, 09:21:39 PM

Hi Mike,

The window in questions is not "body.contentpane". Should not the proper code be in.. Template Master Files - Edit print view template?

With all due respect, your suggestions simply are not working... and time is money. How is this considered support?

(UPDATE) I'll try another template, so you can ignore the rest of this post if you want too... (Eh, what's up Doc?)

This is really frustrating. The template is supposed to be setup for Virtuemart and it simply does not work because of one color declaration? There are no REAL answers to solve the problem? I have literally spent HOURS explaining the issue and we are getting nowhere. If I ran my business like that, I would be broke.

Sorry for the harsh words, but support makes or breaks a business. How hard is it to call a customer? Or, identify a simple color declaration that is not working in a template? PLEASE review the issue thoroughly before telling your customer he is full of crap using kind words... Or, create an account on either website mentioned and give me a call. Let's talk man to man and fix YOUR template!

Sincerely yours,

Mike

Hello,

I just needed a URL to see where the background was being generated from. On our demo it was not appearing this way and screenshots don't generally show any coding that would be necessary to change.

If you modify the existing coding in the Template.CSS below to add !important it should override any other background being generated in this area.

body.contentpane {
background: #ffffff !important;}

I didn't see any side effects to this modification as per your last screenshot or any changes on the bottom bar.

-Mike
« Last Edit: March 12, 2014, 11:10:07 PM by mpjw »
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: March 12, 2014, 10:01:36 PM

Hello,

Firstly, please realize that you originally posted screenshots which do not help at all when identifying the CSS that is being generated for a certain area of your site. After you made that post I checked my local copy as well as our demo and the background was appearing as #FFFFFF which is why the second time I requested a URL to the site.

After reviewing your URL I made some modifications to the background CSS call for the popup print page and it changed it from #000000 to #FFFFFF in Firebug using a !important override. Unfortunately without back end Super User I cannot physically apply the coding for you and test it outside of a Live Edit environment (which is essentially the exact same as making that modification to the file on the server)

I did test the solution I gave you and it was working for me when I tested it via Live Edit so I am not sure why it didn't take effect for your site off hand. If you would like you can PM me Joomla Super User and FTP and I can make the fix for you on the server directly and reply with the changes made.

Also, we do not offer "instant" or "phone" support, and neither do other Template providers. All support questions we answer on the forums or via private message within 24 hours.

Regards,

-Mike
« Last Edit: March 12, 2014, 10:03:24 PM by mikenicoll »
Logged

Offline mpjw
Free Member
Posts: 20 WWW
Posted on: March 12, 2014, 11:08:59 PM

Hi Mike,

It's ok. I've moved on to another template and it displays correctly. You people make some of the best and most modern templating systems I've ever seen. My apologies for being so outspoken. Your response was kind and generous. Sorry for being such a pain and keep up the good work!

Mike
« Last Edit: March 12, 2014, 11:46:47 PM by mpjw »
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: March 12, 2014, 11:17:23 PM

Hi mpjw,

If you do decide to revisit this issue just send me a private message with the details and I can fix it for you directly and verify the changes take effect. I will be happy to help you with this issue directly. I hope your other Template transition goes smoothly as well.

-Mike
« Last Edit: March 12, 2014, 11:18:59 PM by mikenicoll »
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.074 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.