Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline deflower
Free Member
Posts: 98
Posted on: March 19, 2014, 11:34:37 AM

Hi
My thumbnails from Shape 5 Image & Content Fader are not showing up here:

http://cultuslakecottage.com/

I am running Version 3.0.3 and have updated the theme with available patches.

Thanks
Denise

Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: March 19, 2014, 12:03:58 PM

Do you have the carousel set to vertical or horizontal in the widget settings?
Logged

Offline deflower
Free Member
Posts: 98
Posted on: March 19, 2014, 12:23:11 PM

horizontal
Logged

Offline deflower
Free Member
Posts: 98
Posted on: March 19, 2014, 01:29:59 PM

Actually I just realized it is happening on all my sites that are using the Shape 5 Image & Content Fader

http://mintconditionlife.com/
http://mpleadershipcoaching.ca/
http://cultuslakecottage.com/

Thanks
Denise
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: March 20, 2014, 07:30:13 AM

I've talked to the developer who created most of the designs you're using; those releases had overrides included which altered the appearance of the fader and any javascript for those overrides used mootools.  Since the framework is now running jQuery, those mootools based files will no longer work.  Please try removing or renaming the "html" folder from the theme and let me know what the results are.
Logged

Offline deflower
Free Member
Posts: 98
Posted on: March 20, 2014, 07:47:35 AM

HI Tristan in both cases renaming the html folder in the theme eliminated the problem.

Thanks
Denise
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: March 20, 2014, 08:09:40 AM

Excellent.

If you have any issues with the widgets after removing the folder, make sure you go into the widget admin & save the widget settings.  The 3.0.3 version of the widget adds new options that will have to be saved for the widget to display properly.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.02 seconds with 23 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.