Forum Support

Shape 5
October 20, 2021, 08:07:56 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: The tab_show module does not work.  (Read 275 times)
luisbravoc
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 37



« on: March 20, 2014, 02:35:24 PM »

Hi I have a problem tab_show module does not work .. I can do? and create the html modules to the positions having me tab_show module, but does not work, I need your urgent help!

my site is http://bestreaders.com.co/
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #1 on: March 20, 2014, 09:02:59 PM »

Hello,

After you install the S5 Tab Show extension make sure you assign it to a position on the Template Layout sheet here:

http://www.shape5.com/demo/oasis/index.php/features-mainmenu-47/template-features/92-module-positions

Then in the options add input text for the # of tabs you want to have exactly and then assign it to your menu items accordingly. Then you need to create separate Custom HTML modules assigned to the s5_tab positions and add the content you need there.

I would suggest using a Site Shaper if you want everything set up ahead of time for you.

-Mike
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
luisbravoc
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 37



« Reply #2 on: March 25, 2014, 03:35:04 PM »

Thanks, and install the sharper site but I see that I have no error in what I do in mine, everything is just as it was and the sharper ...
you may be able to get you to check my site for that matter? take longer time and does not work and the positions which have such tutorial says.
appreciate your help.
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #3 on: March 25, 2014, 07:59:07 PM »

Hello,

I don't understand your last post but if you PM me back end Super User access I can take a look for you.

-Mike
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.