Forum Support

Shape 5
May 08, 2021, 01:23:02 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Php code problems showing up on live site  (Read 240 times)
alexr451
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 3



« on: May 21, 2014, 09:51:08 PM »

Hello,

I am new to WordPress so i hope I am not asking stupid questions. I have successfully installed the Site Shaper and launched word press. But when I open the live site at http://appliance-repairokc.com/ the site has some error code on the top. the rest of the template comes up just fine and looks good, but there is just that error code sitting at the bottom. Below is the code

"Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/dfuller/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 193

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/dfuller/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 193"

I can't identify what that means and I have certainly not made any changes to any of the files. At first I was able to get into the admin area but now when I log into the admin area it does not log me in it just produces a large amount of error code shown below

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/dfuller/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 193

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/dfuller/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 193

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dfuller/public_html/wp-includes/shortcodes.php:193) in /home/dfuller/public_html/wp-login.php on line 414

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dfuller/public_html/wp-includes/shortcodes.php:193) in /home/dfuller/public_html/wp-login.php on line 426

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dfuller/public_html/wp-includes/shortcodes.php:193) in /home/dfuller/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 861

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dfuller/public_html/wp-includes/shortcodes.php:193) in /home/dfuller/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 862

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dfuller/public_html/wp-includes/shortcodes.php:193) in /home/dfuller/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 863

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/dfuller/public_html/wp-includes/shortcodes.php:193) in /home/dfuller/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1121

So I have no idea what to do any help or suggestions would be great. Thank you very much!

Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #1 on: May 22, 2014, 08:32:27 AM »

From what I can tell, all the errors you are getting are in WordPress core code.  I suggest updating WP and seeing if that fixes it (you can manually update by downloading the latest version from wordpress.org and uploading to your site through FTP).
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
alexr451
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 3



« Reply #2 on: May 22, 2014, 05:23:50 PM »

Hey Tristan, Thanks for the response, when I install the the whitepaper and open the admin area, it advises me that there is a new version and I update it right away. Are you saying that  there are more updates that I have not gotten?
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #3 on: May 23, 2014, 07:38:48 AM »

Are you saying that the problem happened immediately after installing the Site Shaper and continued after a full update?  Nobody else has had that problem, so there's a good chance that somehow something got corrupted when you uploaded it to your server, or after the install.

Your site looks fine now though; and I see you've chosen to go with Business Pro instead.  If you continue using that theme, please post any future questions to the board for that theme. 

Is it ok for me to lock this thread as completed?
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.