Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline folignom
Free Member
Posts: 15
Posted on: June 01, 2014, 04:07:06 AM

Hi all,

I have a problem with main menu, when i go in a submenu page the submenu don't appear any more.

I home page all work fine http://test.folignometeo.it/ if try here http://test.folignometeo.it/index.php/rete-webcam/webcam-foligno-centro-n-o the submenu don't appear.

The site is under construction.

Regards, Alex

Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: June 01, 2014, 08:04:59 PM

Hello,

Your site has login credentials but this usually occurs when you have a 3rd party script conflict on the sub page that isn't present on the main page.

-Mike
Logged

Offline folignom
Free Member
Posts: 15
Posted on: June 01, 2014, 10:33:44 PM

Sorry, I open the site now.

I' don't think i have some 3rd party script, tha sub pages are very sample

Regards, Alex
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: June 01, 2014, 10:54:56 PM

Hello,

You have over 6 third party scripts on the sub page active where the menu isn't dropping down properly. One of those is going to be causing a conflict with the menu system. The fact that the menu system works on the Home Page confirms the menu system is functioning properly.

You would need to disable any 3rd party scripts on that page until you determine the culprit.

-Mike
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.02 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.