Forum Support

Shape 5
January 27, 2022, 11:37:10 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Not submenu where article not in menu  (Read 407 times)
ypelleri
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 8



« on: July 15, 2014, 03:42:38 AM »

When in my page, i have an article who as not attach at the menu, i have my main menu but there have not the submenu.

Can you help me please
« Last Edit: July 15, 2014, 03:54:46 AM by ypelleri » Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #1 on: July 15, 2014, 01:43:22 PM »

Hello,

I do not understand your question. Please provide more detail and post a URL

-Mike
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
ypelleri
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 8



« Reply #2 on: July 22, 2014, 03:36:11 AM »

http://www.madison-paris.com/ USER AND PASSWORD : test

Only on the french page. You can connect you for see all menu and submenu.

If you go in menu "COLLECTIONS --> AUTOMNE/HIVERS 14/15 --> Pantalons & shorts" . If you want to chang menu you can see the submenu on COLLECTIONS.
But in menu "COLLECTIONS --> AUTOMNE/HIVERS 14/15 --> Pantalons & shorts" on the article if you click on image, you go in other article.
And if you see the menu, they are not the submenu four "COLLECTIONS"

Why ?

thanks for all
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #3 on: July 23, 2014, 10:39:23 PM »

Hello,

This means on that page specifically you are calling a 3rd party script that is blocking your menu system. I took a look and it appears to be the following script causing the conflict.

cloud_zoom/tmpl/assets/cloud-zoom.1.0.2.js
cloud_zoom/tmpl/assets/cloud_jquery.min.js

These scripts aren't evident on the other pages where the menu is working.

-Mike
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
ypelleri
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 8



« Reply #4 on: July 24, 2014, 01:12:29 AM »

Ok thanks
Logged
mikenicoll
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 20162



WWW
« Reply #5 on: July 24, 2014, 01:29:17 AM »

NP

-Mike
Logged

Mike Nicoll
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.