Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline seahawks
Free Member
Posts: 30
Posted on: July 29, 2014, 03:19:00 PM

I have a background image set in the theme options, but it is not showing correctly on any third level pages.  For example:  http://fitandbusy.com/sports-conditioning is displaying correctly.  However http://fitandbusy.com/sports-conditioning/sports-nutrition is not displaying the background in either header or footer.  Would you have any ideas for fixing this please?

Also, the site is running very slowly .  I have been unable to get JS compression to switch on without error messages - any ideas for speeding up the page loading?

Many thanks
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: July 31, 2014, 08:09:59 AM

From looking at it with Firebug, it looks like you forgot to add a leading slash to the path in the settings. 

You have "images/image.ext", but you need "/images/image.ext".  By not having that leading slash, the browser assumes the URL is relative to the URL of whatever page you're on, so on the "/sports-nutrition/" sub-page, it thinks you're trying to load the image from "/sports-nutrition/images/image.ext", which doesn't exist.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.017 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.