Forum Support

Shape 5
January 23, 2022, 07:33:43 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Image menu problems  (Read 396 times)
sup3rst4r
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 3



« on: January 18, 2009, 05:01:36 AM »

Hey guys im having problems getting the image menu in city portal to work and look like that in the demo. My problem is when assigning it with "-img" the menu still looks much like the normal menu, no white background around the links and when an image is present it is placed above the link not left of it.... any ideas?

This is mine:


This is the demo:


*EDIT Nevermind! I found that i did not assign the module suffix of "-plain" - all is working fine!
« Last Edit: January 18, 2009, 05:23:49 AM by sup3rst4r » Logged
jonahh
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 23789



WWW
« Reply #1 on: January 19, 2009, 10:55:45 AM »

Hello,

Please refer to the following post:

http://www.shape5.com/component/option,com_smf/Itemid,75/topic,3595.0/
Logged

Jonah Hall
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.