Forum Support

Shape 5
October 26, 2021, 06:46:33 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Losing my template off the homepage  (Read 202 times)
hannesb
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 17



« on: January 25, 2009, 06:04:36 AM »

I installed Eden Rock on www.thinkfield.com

I have also installed SH404SEF. I think this has caused a problem with the template, because now the template does not get applied to any page after the homepage.

I am sure there is a way to fix it. Can you perhaps tell me how?

Thanks

Hannes

Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: January 26, 2009, 08:00:24 AM »

Hi, your page source is reading this:

<h1>Forbidden access</h1><p><font size="2" color="grey">(Flooding)</font></p>

I'm nor really sure what that means but you might have an issue with your .htaccess file on your site. Or there could be a permissions problem on your site.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.