Forum Support

 
Advanced Search


New Posts
FAQs for Wordpress
If you have a question about Wordpress products please read through a list of our most commonly asked questions here.
[1]

Offline VMRC91
Free Member
Posts: 3
Posted on: December 30, 2014, 09:05:57 AM

when i navigating in my page it gets blank www.pinfre.com
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: December 30, 2014, 09:59:12 AM

Something is wrong with this page: http://www.pinfre.com/ubicacion-del-codigo-de-color-en-un-vehiculo/

Your site loads fine for me until I go to that specific page, once I visit that page, the whole site breaks. 

This most likely means that something loading on that page is creating a cookie that is preventing the site from generating content.  That is a problem with either your content or your server - it is not caused by the theme.
Logged

Offline VMRC91
Free Member
Posts: 3
Posted on: December 30, 2014, 10:38:30 AM

thank you thanks for replying
I change this page for a new one, but the issue is still there, i change in the wp-config.php this define('WP_DEBUG', false); to this define('WP_DEBUG', true);
and i get this:

Strict Standards: Declaration of flexMenuWalker::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/pinfre/public_html/wp-content/themes/s5_oasis/vertex/s5flex_menu/flexmenu.walker.php on line 176

Strict Standards: Declaration of flexMenuWalker::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/pinfre/public_html/wp-content/themes/s5_oasis/vertex/s5flex_menu/flexmenu.walker.php on line 176

Strict Standards: Declaration of flexMenuWalker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/pinfre/public_html/wp-content/themes/s5_oasis/vertex/s5flex_menu/flexmenu.walker.php on line 176

Strict Standards: Declaration of flexMenuWalker::end_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/pinfre/public_html/wp-content/themes/s5_oasis/vertex/s5flex_menu/flexmenu.walker.php on line 176

Strict Standards: Declaration of flexMenuWalkerEdit::start_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/pinfre/public_html/wp-content/themes/s5_oasis/vertex/s5flex_menu/flexmenu.walker.php on line 341

Strict Standards: Declaration of flexMenuWalkerEdit::end_lvl() should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/pinfre/public_html/wp-content/themes/s5_oasis/vertex/s5flex_menu/flexmenu.walker.php on line 341

Strict Standards: Declaration of flexMenuWalkerEdit::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/pinfre/public_html/wp-content/themes/s5_oasis/vertex/s5flex_menu/flexmenu.walker.php on line 341

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pinfre/public_html/wp-content/themes/s5_oasis/vertex/s5flex_menu/flexmenu.walker.php:176) in /home/pinfre/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1121

any idea abut the problem with that...?
Logged

Offline Tristan Rineer
Free Member
Posts: 3858
Posted on: December 30, 2014, 11:06:15 AM

As I said in my last post, it's that specific page that's doing it; the error only shows on that page, and the site only breaks when visiting that page.  It's very possible that some of the non-english characters in the page title are causing the problem, or it could be a badly generated permalink.

I always have WP-DEBUG set to TRUE on my dev site, and I have never had the errors or issues you are having.
Logged

Offline VMRC91
Free Member
Posts: 3
Posted on: December 30, 2014, 12:10:36 PM

thank you, you help a lot, the issue was the link...
it had no-english characters...

thank you again...
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.02 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.