Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline pertechman
Free Member
Posts: 6
Posted on: January 26, 2009, 12:17:37 PM

When ever I use the S5 Tab show it caused a script error and the the tab show does not work very well. Any Idea's. It works fine in Firefox and opera
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: January 27, 2009, 06:59:33 PM

Could you post a URL of where this is occurring?
Logged

Offline kala
Free Member
Posts: 27
Posted on: January 28, 2009, 11:08:33 AM

Hi
I've got the same problem. Please have a look at http://www.webandoffice.ch/mara/index.php/en/info/info-board. I encountered the problem with IE7. No problem with FF. IE seems to have a problem with the amount of tabs, resp. the fact that they are on two lines...

Thanks for your help.
Regards
kala
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: January 28, 2009, 03:26:58 PM

When you disable the S5 Tab show the error goes away?
Logged

Offline kala
Free Member
Posts: 27
Posted on: January 28, 2009, 05:38:44 PM

yes
Logged

Offline eddie3419
Free Member
Posts: 7
Posted on: January 30, 2009, 10:05:14 AM

Same Problem in IE7. Not in Fierfox. I use th two version in the same page. When i diseble the second (mod_s5_tabshow)
all goes well.
Any Idea?
Logged

Offline eddie3419
Free Member
Posts: 7
Posted on: February 03, 2009, 02:38:23 AM

Any Idea?
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: February 03, 2009, 04:26:10 PM

Hey Guys,

If you are using the 2 S5 Tab show modules included in the City Portal template please redownload and install them again as the errors with these modules have been fixed.

Regards,
Logged

Offline newday
Free Member
Posts: 9
Posted on: March 10, 2009, 03:29:19 PM

Hey everyone, I don't know if you are still watching this thread.  I was having the same problem with the New Architect template so I downloaded the S5 tab show extension and re-installed it.  The tabs now seem to work fine unfortunately I seem to have lost all the style settings that were contained in the original template.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.037 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.