Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline mlimburn
Free Member
Posts: 6
Posted on: January 27, 2015, 10:51:09 AM

Using business pro template have set up a background image, but when sub menu pages are selected I don't get the background image just the white background colour?

site is being rebuilt and can be viewed at http://limbtec.com/portal
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: January 27, 2015, 12:55:11 PM

Hello,

Try entering in your full site URL and not just a relative path URL to the image.  So basically include "http://limbtec.com/portal" before the current image path.
Logged

Offline mlimburn
Free Member
Posts: 6
Posted on: January 27, 2015, 01:05:25 PM

Thanks that worked, would have made that change if it hadn't been found at the end of a long day.  Thanks Again
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: January 28, 2015, 09:11:10 PM

Let us know if you have any further questions!
Logged

Offline newellcreations
Free Member
Posts: 6
Posted on: March 30, 2015, 07:46:48 PM

I've been successful using an image or background color with the template controls, but I'm actually trying to override the radial gradient that the template overlays on top of these. In other words, I'm trying to get a true solid color, no gradients whatsoever. How can I isolate/disable this? Thanks!
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: March 31, 2015, 07:44:25 AM

Hello,

I'm not sure what gradient you are referring to, can you please post a url and mention the specific area in question? The url above is giving a 404 error.
Logged

Offline newellcreations
Free Member
Posts: 6
Posted on: March 31, 2015, 08:42:12 AM

Thanks Mike. The website I'm working on using the template is

Mech-Chem.com/j3

Viewed on a desktop browser, the black background blends to a subtle gray instead of displaying as a solid black #000000.

Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: March 31, 2015, 11:16:22 AM

Hello,

You would have to remove the box-shadow call on the body at line 362 of template.css:

#s5_body_wrap {
    box-shadow: 0 -90px 1000px #ffffff;
}
Logged

Offline newellcreations
Free Member
Posts: 6
Posted on: March 31, 2015, 11:45:08 AM

Aha- worked like a charm- thanks!
Logged

Offline mikenicoll
Free Member
Posts: 20162 WWW
Posted on: April 05, 2015, 03:49:43 PM

Let us know if you have any further questions!
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.034 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.