Forum Support

Shape 5
September 25, 2021, 04:28:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Opening up new window/ tab from menu button  (Read 355 times)
dsworley
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 3



« on: January 28, 2015, 06:12:31 PM »

I am setting up the wordpress them emusica and i am unable to create an external or internal link that opens up a new tab without the original tab also opening up to that same location. I checked the button :open link in a new window/tab" and saved menu. My website is http://baysidewoodland.com/baysidewoodland2 . The menu item that is supposed to create a new tab and open up in a new window is "bayside online giving"

Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #1 on: January 29, 2015, 12:03:12 AM »

That issue has been fixed in the latest Vertex Upgrade Patch.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
dsworley
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 3



« Reply #2 on: January 29, 2015, 12:04:58 PM »

I checked and found that the vertex version is 3.4.0 but I went ahead and downloaded and updated the patch anyway just to make sure that it was not corrupt. After completing the update I tested it and the Theme still will not open a new windows without also opening the original page to that same new window. I get both original and new window opening to the new location. I tested the same theme on another domain just to verify the issue and got the same result. Is there something else that I am missing?
Logged
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #3 on: January 29, 2015, 01:18:04 PM »

If you can PM me FTP and WP-admin access information, I'll take a look at the code and see if I can figure out what's causing the problem.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Tristan Rineer
Global Moderator
*****
Offline Offline

Posts: 3858

Gravatar


« Reply #4 on: January 30, 2015, 08:54:39 AM »

Your site has been fixed, and the Vertex Upgrade Patch has been updated with the fix.  Thanks for providing the access information.
Logged

Tristan Rineer
------------
Shape 5 Team



- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.