Forum Support

Shape 5
December 08, 2021, 11:13:37 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Strange Layout Issues  (Read 658 times)
jmzimmerle
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 29



« on: January 29, 2015, 08:53:02 PM »

Thanks for updating the CSS file - that was a big help!  Regrettably I am having issues with the layout (see www.seascout.org).  The images for the sub-articles are not appearing inline with the intro text.

Ideas?
Logged
jonahh
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 23789



WWW
« Reply #1 on: January 30, 2015, 03:13:10 PM »

Hmm I'm not sure why but it appears you are missing a bunch of lines of CSS from:

mod_s5_news_display_2/css/style.css

Can you try grabbing a fresh module download and overwriting your current style.css file?  This should fix it.  Let me know if it doesn't.
Logged

Jonah Hall
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jmzimmerle
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 29



« Reply #2 on: February 04, 2015, 03:34:25 PM »

Hmm I'm not sure why but it appears you are missing a bunch of lines of CSS from:

mod_s5_news_display_2/css/style.css

Can you try grabbing a fresh module download and overwriting your current style.css file?  This should fix it.  Let me know if it doesn't.

Thanks for the reply - I have re-downloaded and re-installed the mod and still no love.  Please see the attached file (the CSS file for the mod) and let me know if something is missing.

Thanks!

JM
Logged
jonahh
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 23789



WWW
« Reply #3 on: February 05, 2015, 05:39:37 PM »

Ok that file is correct and its being output on the site.   The issue is outside this module.  Taking a look at your site code there is a huge section of the header that is placed inside the body tag.  So a bunch of CSS files etc are in the body tag.  The style.css for this module is in the header and being called properly which is odd why its not applying the CSS but apparently whatever is breaking the header so that a large portion is in the body, is also affecting the CSS for this module.

If you want to see what I mean you can compare our demo of corporate response to your site.  Just click inspect in "firebug" plugin for firefox and you'll see the difference.  Ok so for a solution.  Well first off if you modified the index.php file I would say grab a fresh copy and overwrite yours to be sure nothing caused this.  Secondly if this is not the case then disable all 3rd party plugins and things outside of what came with the template from us here at Shape5 to then nail down the issue.

Hope this helps.
Logged

Jonah Hall
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.